UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Informando Donación Sangre
Semana de promoción de la donación de sangre en la Universitat

Del 20 al 24 de febrer, té lloc la Setmana de promoció de la donació de sang a la Universitat de València, una iniciativa en què l’estudiantat universitari s’implica informant i sensibilitzant la comunitat universitària sobre la importància de la donació de sang. Per a això, l’estudiantat promotor s’ha format per comprendre millor el funcionament de la donació de sang i poder desmuntar mites i falses pors de les persones que no s’acaben de decidir.

Els punts informatius estan ubicats en els campus de la Universitat i precedeixen tres jornades especials de donació que tindran lloc els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març, als campus de Blasco Ibáñez, Burjassot i Els Tarongers, respectivament.

La Setmana de promoció de la donació de sang és una iniciativa de la Delegació d’Estudiants, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV).

 

Periodo del eventoDel 20 de febrero de 2023 al 24 de febrero de 2023. Lunes, martes, miércoles, jueves y viernes de 09:00 a 14:00.

 
 
Lugar de realización

Universitat de València

 
Organiza

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

www.uv.es/sedi

 

Contacta donaciosang@uv.es

 
Más información