Fòrum d'Ocupació UVUniversitat de ValènciaFundació General UVUVocupació Logo del portal

El Fòrum d'Ocupació de la Facultat de Dret de la Universitat de València i la XV Jornada d'Eixides Professionals se celebra els dies 14 i 15 de febrer de 2024. És un esdeveniment organitzat conjuntament per UVocupació, a través del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació i la  Facultat de Dret, el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre. 

 

Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

 

 

 

Empreses premium
 • FUNDACIÓ VALÈNCIA ACTIVA
  La Fundació València Activa del Pacte per a l'Ús de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana és una entitat dependent de l'Ajuntament de València i compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius: UGT, CCOO i la Confederació Empresarial Valenciana. Té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local a la ciutat, posicionant i projectant València com una ciutat estratègica i generadora d'ocupació.
 • Sector: Administració pública,Cultura
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de la Plata, 28, 46013, Valencia
 • LABORA. Servei Valencià d'Ocupació i Formació
  LABORA ofereix serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de Navarro Reverter, 2, 46004, Valencia
 • ADVOCACIA GENERAL DE LA GENERALITAT VALENCIANA
  L'Advocacia General de la Generalitat és l'òrgan de l'Administració de la Generalitat que té com a comesa l'assessorament en dret, la representació i defensa en judici de l'Administració de la Generalitat i de les entitats pertanyents al seu sector públic instrumental.
 • Sector: Serveis jurídics,Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Dirección General. Palau de la Generalitat. Plaza Manises s/n
 • ANDERSEN TAX & LEGAL IBERIA
  Andersen és un despatx internacional compost per més de 13.000 professionals i més de 390 oficines a tot el món. A Espanya compta amb un equip multidisciplinari de més de 400 professionals distribuïts en les oficines situades a Madrid, València, Barcelona, Màlaga i Sevilla que donen servei als clients des de totes les àrees del dret dels negocis, com a mercantil, bancari i financer, fiscal, competència, laboral, processal i arbitratge, dret públic i regulador, ciberseguretat, etc.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
 • APAFCV (Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunitat Valenciana)
  Des de APAFCV volem facilitar el camí dels joves que comencen la seva marxa professional. Per això, gran part dels nostres esforços, se centren en donar a conèixer la nostra professió en la fase final dels estudiants, oferint-los la possibilitat de realitzar pràctiques en despatxos professionals, tant en les àrees tributàries i comptable, com en la laboral , a través del nostre servei de la Borsa de Treball. Actualment disposem d'ofertes de pràctiques i d'Ocupació, consulta en l'estand físic o...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Av. del Cid, 2, 5º B · 46018 Valencia
 • BROSETA ABOGADOS
  Som una signatura àgil i flexible. Disposem d'una estructura que ens permet adaptar-nos als entorns més complexos amb proactivitat, i reaccionar davant qualsevol contingència amb l'eficiència que demanda el mercat i el client.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Pascual y Genís, 5. 46002. Valencia
 • CUATRECASAS
  Cuatrecasas és una signatura d'advocats de més de 1.000 advocats i 25 nacionalitats. Cobrim totes les disciplines del dret d'empresa i apliquem el nostre coneixement i experiència des d'una visió sectorial i enfocada a cada tipus de negoci. Comptem amb màxima presència en la Península Ibèrica i una xarxa de 28 oficines en 13 països. La nostra estreta col·laboració amb signatures líders d'altres països ens permet oferir un equip adaptat a les necessitats de cada client i situació. A través de...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
 • GARRIGUES
  Garrigues aposta pel talent jove, en un entorn dinàmic de treball equipe, on pots créixer personal i professionalment. Som una signatura internacional de serveis legals i fiscals que assessora nivell local, regional i global des de tots els angles del dret dels negocis. El major despatx espanyol per facturació i nombre d'advocats. Comptem amb més de 2.000 professionals de 25 nacionalitats en 31 oficines de 4 continents.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Plaza del Ayuntamiento, 29 46002 Valencia (España)
 • GÓMEZ-ACEBO & POMBO ABOGADOS
  Gómez-Acebo & Pombo Abogados es funda l'any 1971 amb la vocació de ser el primer despatx espanyol amb projecció internacional. Pioners a prestar servei a clients estrangers que requerien assessorament en el mercat espanyol i que demandaven excel·lència i proximitat cultural, desenvolupem el nostre propi model fins a constituir-nos hui en una xarxa de despatxos present en les principals ciutats d'Espanya (Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Vigo}, així com a Brussel·les, Londres, Lisboa i Nova...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Paseo de la Castellana, 216 - 28046 Madrid
 • ICAV (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia)
  ICAV (Ilustre Colegio de Abogados de Valencia) crea una marca feta per i per als seus col·legiats. Un distintiu que naix com a resultat d'una necessitat: Fer-nos més visibles dins d'una societat que busca la millor garantia a l'hora de contractar un servei jurídic. ICAV Col·legiat representa els valors fonamentals de cadascun dels nostres advocats: confiança, protecció i justícia. Orgull de pertinença al món de l'advocacia, distinció del col·lectiu cap a la societat, i identificació dels...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Plaça de Tetuan, 16, 46003 València, Valencia
 • JURISPOL FORMACIÓN
  Jurispol és l'acadèmia líder a nivell nacional en la preparació d'oposicions a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. Compta amb 5 seus físiques a Espanya, situades a València, Madrid, Leganés, Màlaga i Àvila, a més de comptar amb una seu en línia a través de la qual s'imparteix una àmplia gamma de cursos dissenyats per a la preparació integral de les oposicions a Policia Nacional o per a la promoció interna del cos policial.
 • Sector: Educació,Seguretat
  Tipus: Titularitat privada
  Pl. de la Concordia, 1, 46900 Torrent, Valencia
 • OPOSICIONES GVA
  A la Direcció General de Funció Pública, li correspon la planificació, selecció, provisió de llocs i formació del personal al servei de l’Administració de la Generalitat. L’Administració de la Generalitat presta serveis directes a la ciutadania, des dels serveis socials més bàsics, fins a la promoció social, econòmica, educativa i cultural, per millorar les condicions de vida de tota la ciutadania de la Comunitat.Per a dur a terme les seves competències requereix comptar amb diversos perfils...
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
 • PÉREZ-LLORCA
  Pérez-Llorca és una signatura d'advocats de referència en la Península que proporciona assessorament de la més alta qualitat a clients nacionals i internacionals en les principals operacions i disputes del mercat. El Despatx aborda treball multijurisdiccional a Europa, Amèrica i Àsia i ofereix assessorament global en llei espanyola, portuguesa i europea amb oficines a Barcelona, Brussel·les, Lisboa, Londres, Madrid, Nova York i Singapur, on treballen en conjunt més de 500 professionals.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
 • PwC
  L'oficina de PwC a València compta amb més de 100 professionals, compromesos a oferir serveis de qualitat en auditoria, assessorament fiscal i legal i consultoria. La signatura treballa per a tota mena de clients, fonamentalment, companyies familiars de caràcter local, multinacionals amb presència a València, així com per al sector públic. Explica'ns què et preocupa i descobreix com podem ajudar-te.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Paseo de la Alameda 35, bis - 6ª y 7ª planta 46023 Valencia, España
 • RSM
  RSM és la sisena organització internacional de serveis d'Auditoria i Assurance, Fiscal, Legal, Consultoria i Corporate Finance. Amb presència en més de 120 països, compta amb 830 oficines i més de 57.000 professionals. A Espanya comptem amb prop de 400 professionals repartits entre les oficines de Madrid, Barcelona, Las Palmas de Gran Canaria, Palma, Tarragona i València.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
 • URÍA MENÉNDEZ ABOGADOS
  Uría Menéndez és un projecte de persones. Fundat en els anys quaranta pel professor Sr. Rodrigo Uría González, és una signatura de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional. Disposa de 12 oficines en 8 països i forma part de la primera gran signatura iberoamericana d'advocats “Philippi, Prietocarrizosa, Ferrero, DU & Uría”. La presència d'Uría Menéndez a Brussel·les, Londres i Nova York i de la xarxa de relacions privilegiades que manté amb despatxos líders a Europa i la resta del...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Colón, 28 46004 Valencia, Spain
Empreses participants
 • AGENCIA TRIBUTARIA VALENCIANA
  Organisme autònom de la Generalitat Valenciana encarregat de l'aplicació dels tributs en l'àmbit de la Generalitat Valenciana.
 • Sector:
  Tipus:
  C/ Gregorio Gea, 14 - 46009 Valencia
 • ANAFORD ABOGADOS
  En Anaford comptem amb un equip jove d'advocats amb gran qualitat, tant professional com personal, i amb extensa experiència en el dret dels negocis. Amb presència a Espanya, Suïssa i els Estats Units, des dels nostres departaments de mercantil i fiscal, assessorem clients nacionals i internacionals en el seu dia a dia i en operacions rellevants en el mercat. Si vols buscar l'excel·lència mentre gaudeixes l'exercici de l'advocacia, ens encantaria conèixer-te.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Gran Vía Marqués del Turia, 67, 4, 1, 46005 Valencia
 • CCOO PV (Comisiones Obreras del País Valenciano)
  CCOO és una organització sindical democràtica i de classe que està formada per treballadors i treballadores que ens afiliem de manera voluntària i solidària per a defensar els nostres interessos i per a aconseguir una societat més justa, democràtica i participativa. CCOO és un sindicat reivindicatiu i participatiu que pretén representar i defensar de forma adequada els interessos del món assalariat, dels i de les pensionistes, de les persones que estan en l'atur, dels emigrants, de la...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Pl. Nàpols i Sicília, 5 - 46003 València
 • CEF.- UDIMA
  Som un centre de formació privat compromès amb la creació de líders altament qualificats, preparats per a assumir rols tècnics i directius en el dinàmic món socioeconòmic. Des de 1977, hem tingut el privilegi de formar a més de 600.000 alumnes en els nostres centres de Madrid, Barcelona i València.
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
 • COLEGIO DE POLITOLOGÍA Y SOCIOLOGÍA DE LA COMUNITAT VALENCIANA
  És el col·legi professional de referència per als politòlegs i sociòlegs valencians i té presència en les tres províncies valencianes: Alacant, Castelló i València. És l'espai de trobada dels professionals valencians de la ciència política i sociologia valencianes. És una corporació oficial de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment de les seues finalitats, sense perjudici de la legislació bàsica de l'Estat i de les lleis que regulen les professions dels...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
 • DAMM
  Ens agrada viure Mediterráneamente. La nostra història comença en 1876, quan el mestre cerveser August Kuentzmann Damm s'instal·la a Barcelona amb la idea de crear una cervesa adaptada al clima mediterrani. La nostra activitat s'organitza entorn de cinc divisions: alimentació, begudes, logística, distribució i restauració, sent presents en més de 120 països. No dubtis a entrar en la nostra web i descobrir totes les oportunitats que t'estan esperant!
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Camino del Mar, 11, 46540, El Puig de Santamaria, Valencia
 • DELEGACIÓ DE DEFENSA VALENCIA
  El Ministeri de Defensa ofereix oportunitats d'ocupació tanta per als ciutadans que vulguen incorporar-se a les Forces Armades així com per a aquells que mantenint la seua condició civil vulguen formar part d'aquest Ministeri. L'oferta de places d'ocupació pública per a personal civil estan desglossades en les categories de personal funcionari, personal laboral i personal estatutari.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Paseo De la Alameda 28 46010 València (València/Valencia)
 • DELOITTE LEGAL
  Deloitte Legal ofereix al client una àmplia gamma de serveis d'assessorament fiscal i legal totalment integrats. El nostre enfocament combina la visió i la innovació amb el coneixement expert en multitud d'indústries amb l'objectiu d'ajudar les empreses a sobresortir a nivell mundial. En l'oficina de València de Deloitte Legal, donem servei fiscal als nostres clients en les següents disciplines: Corporate Tax, International Tax, M&A Tax, Transfer Pricing, Contenciós Tributari,Impostos...
 • Sector: Consultoria,Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida de Aragón 30 Edificio Europa Valencia, Comunidad Valenciana
 • FEBF (Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros)
  La FEBF (Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros) va nàixer el 20 d'abril de 1990 amb l'objectiu prioritari de donar suport al desenvolupament dels mercats financers valencians i millorar la cultura borsària i financera de les empreses, inversors i intermediaris de la Comunitat. En els seus 30 anys d'existència, la FEBF ha participat en estudis i projectes, complint de l'objectiu fundacional de consolidar a la Comunitat Valenciana com una plaça financera de referència internacional.
 • Sector: Serveis jurídics,Intermediaris Financers
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Libreros, 2 y 4 Edificio Palau Boïl d’Arenós 46002 VALENCIA
 • INSERTA EMPLEO (Fundación ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • JORGE MUÑOZ ABOGADOS Y ECONOMISTAS, S.L.P
  JORGE MUÑOZ ABOGADOS Y ECONOMISTAS, S.L.P, és una societat constituïda per professionals juristes i economistes de dilatada experiència en l'àmbit empresarial, experts en dret mercantil, concursal, laboral, fiscal i comptable. El nostre despatx és multidisciplinari, la qual cosa ens permet donar una solució integral als nostres clients, ja que podem resoldre i tramitar qualsevol procediment donant-li un enfocament global i prismàtic des de les diferents àrees jurídiques i econòmiques.
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  C/ de Xàtiva, 1, esc D, puerta 4, planta 2, 46002 Valencia
 • LEXER
  Som el líder independent, tecnològic i integral en serveis legals i de recuperació per a empreses. Lexer és una companyia amb un model de negoci únic en el mercat, oferint un servei integral que abasta totes les fases de recuperació de deute i gestió d'actius immobiliaris, juntament amb els nostres serveis legals de defensa a entitats i procuradoratge. Proveïm de serveis legals i de recuperació als nostres clients mitjançant una organització, professionals i tecnologia excel·lent, que es...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  C/. Avellanas, 14 – 46003 Valencia
 • LOZANO SCHINDHELM
  Des de 2005 Lozano Schindhelm li presta assessorament competent i de confiança en assumptes jurídics i fiscals. En tot aquest temps, hem fet molt i contemplem amb satisfacció tot l'aconseguit juntament amb els nostres clients. I sobretot ens alegrem per tot el que ens espera en el futur. Hui, en unió dels nostres socis de l'aliança Schindhelm, estem a la seua disposició més de 230 juristes en 29 oficines (Bilbao, Bolonya, Bratislava, Breslavia, Brussel·les, Bucarest, Budapest, Dénia,...
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Conde de Salvatierra 21 - E-46004 Valencia
 • PRIMARK
  Presents a Espanya des de 2006, Primark, és la marca dels amants de la moda a bon preu, és la botiga de referència dels qui busquen les últimes tendències sense sortir-se del pressupost. Actualment compta amb més de 380 botigues repartides per dotze països d'Europa i Amèrica, i a Espanya, som més de 8.000 col·laboradors i comptem amb 55 botigues distribuïdes per tot el territori nacional. Ens trobem en ple procés d'expansió amb obertures de noves botigues, creant nous i més llocs de treball....
 • Sector: Comerç
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Gran Vía 32, planta 5. 28013. Madrid.
 • SEGARRA ABOGADOS Y ECONOMISTAS
  Segarra és un despatx multidisciplinari especialitzat en l'assessorament jurídic i econòmic a empreses de tota mena, grandària i nacionalitat. Apostem pel talent i la joventut comptant amb un equip de professionals que busquen l'excel·lència en cadascuna de les seues actuacions
 • Sector: Serveis jurídics
  Tipus: Titularitat privada
  Plaça d'Espanya, 5, 1º, 46007 Valencia
 • UGT SERVEIS PÚBLICS PV
  La UGT és una confederació sindical constituïda en 1888. Un dels dos sindicats majoritaris, dins dels més representatius, i per això és un interlocutor social. La Unió General de Treballadores i Treballadors és una organització progressista, compromesa, reivindicativa, democràtica i independent amb presència en tots els sectors d'activitat i en tot el territori espanyol. En el nostre cas, el sector d'Ensenyament forma part de la Federació de Serveis Públics i els nostres fins són l'atenció,...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Arquitecte Mora, 7, 3r, 46010 Valencia
 • ADEIT. Fundació Universitat-Empresa. Universitat de València
  Formació, ocupabilitat i emprenedoria són els tres eixos sobre els que treballa ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. Oferim programes de postgrau propi i formación continua, practiques, beques, programes d’emprenedoria, seminaris, jornades i congressos. El nostre patronat l’integren representants de la Universitat de València i algunes de les empreses més representatives de la Comunitat Valenciana.
 • CÀTEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
  Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València és un fòrum de talent, coneixement i impulsor de lideratge. Té com a principal suporte el seu Patronat, i la seua missió essencial consisteix a fomentar entre els estudiants la inquietud empresarial i acompanyar durant els primers passos les iniciatives emprenedores sorgides del seu entorn connectant a l'alumnat universitari amb el repte empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
 • DOCTORATS INDUSTRIALS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA
  El doctorat industrial és un projecte de cooperació universitat-empresa que té com a principal objectiu la transferència de coneixements de la Universitat a l'entorn productiu, i la formació pràctica dels doctors i doctores en empreses i entitats. Es pot realitzar en una empresa del sector privat o públic, així com en l'Administració Pública. En qualsevol d'aquestes organitzacions, el doctor o doctora signa un contracte laboral o mercantil durant el temps que realitza la tesi.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Escola de Doctorat de la Universitat de València. Av. Blasco Ibáñez 13. 46010 València
 • UVEMPRÉN
  UVemprén és una estratègia institucional destinada a capacitar en innovació i validar idees i projectes d'importància social per a contribuir al desenvolupament professional i la millora de l'ocupabilitat del seu estudiantat mitjançant programes formatius específics, serveis d'emprenedoria, espais i recursos per a la innovació i una marca atractiva i socialment responsable.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Campus de Blasco Ibáñez: Carrer Amadeo de Saboya, 4 baix 46010 València; Campus de Tarongers: Edifici d’Instituts d’Investigació. Planta baixa. Despatx B.1. C/Serpis, 29 46022 València
Guia del visitant

INSCRIPCIÓ EMPRESES

Si és vostè una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València, pot contactar amb l'Àrea d'Ocupació d'UVocupació perquè l'informem de les condicions d'inscripció.
Les dades de contacte són:

 

 

 

INSCRIPCIÓ ESTUDIANTAT

Participar en el Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu. En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

 • Per a participar-hi, és imprescindible que seguisques aquestes instruccions:

 1. Accedeix a la teua fitxa d'UVocupació o registra't en aquest enllaç

 1. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria" dins la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interès.

 1. Cal inscriure's a l'esdeveniment del fòrum al qual assistiràs. Important: no modifiques l'adreça de correu durant la reserva del tiquet de l'esdeveniment. És necessari que mantingues el correu durant tot el procés de reserva. Aquest correu és el que tens a la teua fitxa d'UVocupació i el que utilitzarem per a validar la teua assistència al fòrum.

 1. Per cada esdeveniment al qual t'hages inscrit, rebràs un correu amb un codi QR que hauràs de mostrar i validar amb el personal d'UVocupació abans de l'inici de cada activitat.

 

 

 

REQUISITS PER A L'OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA DE L'ESTUDIANTAT

(S'han de complir les tres condicions)

 1. Inscriure's i assistir, almenys, a 1 de les activitats del dia 14/02/2024 i a 1 de les activitats del dia 15/02/2024 (específiques de la teva titulació) propostes en el "Programa":

 

​Activitats 14/02/2024 :

Matí:

 • 09:00h Inauguració institucional, Presentació Programa Beques 700 i Taula rodona: Treballar pels Drets Humans

 • 10:30h Taula rodona: Eixides professionals en l'esfera internacional. Unió europea, diplomàcia, litigació internacional i nacions unides 

 • 11:30h Taula rodona: La universitat com a eixida professional

 • 12:30h Taula rodona: Racó de l'Emprenedoria 

 • 13:30h La cerca d'ocupacio en l'entorn 4.0 

 

 

Vesprada:

 • 16:00h Taula rodona: Oposicions i ocupació pública en el camp jurídic (I): Judicatura. Fiscalia. Registres. Notaries. Advocacia De l'Estat. Cos De Lletrats De L'Administració De Justícia.

 • 17:30h Taula rodona: Oposicions i ocupació pública en el camp jurídic (II): Inspecció de Treball. Subinspecció de Treball. Inspecció de Tributs. Ministeri de Defensa

   

​Activitats 15/02/2024:

 • 09:30h Taula rodona: Eixides professionals en el camp de les Ciències Polítiques i de l'Administració Pública (I)

 • 10:15h Taula rodona: Eixides professionals en el camp de les Ciències Polítiques i de l'Administració Pública (II)

 • 11:00h Taula rodona: Eixides professionals en el camp de la Criminologia (I)

 • 11:45h Taula rodona: Eixides professionals en el camp de la Criminologia (II)

 • 12:30h Taula rodona: Eixides professionals en el camp del Dret: Procura. Mediació. Assessoria fiscal

 • 13:15h Taula rodona: Eixides professionals en el camp del Dret: L'exercici de l'Advocacia

 

 

 1. Interaccionar com a mínim amb 8 empreses/entitats. L'assistència als estands es registrarà mitjançant els QR que hi haurà en tots els estands que visites. Cada empresa o entitat tindrà el seu propi codi QR. Caldrà llegir-lo i emplenar les dades que se sol·liciten. IMPORTANT: ELS STANDS DE LES EMPRESES SOLS ESTARAN DIMECRES 14 DE FEBRER DE 2024

 

 1. Emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum. Després del fòrum i en el termini màxim d'una setmana, rebràs un correu perquè emplenis un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment.

NOTA: A partir de la data indicada en el correu del qüestionari i no abans, podràs accedir al certificat dins de la teva fitxa d’UVocupació. Després podràs lliurar el certificat al responsable del teu centre per a obtenir la teva qualificació.

 

Requisits per a obtenir el ticket per al dinar del dia 14/02/2024:

 

Interaccionar com a mínim amb 8 empreses/entitats

 

​​​​NOTA:

 1. Els tickets seran lliurats pel personal voluntari de la facultat en punts habilitats.

 1. El dinar (entrepà i beguda) es podrà arreplegar en punts habilitats a l'efecte.

 

Programa

Lloc: Hall de la Facultat de Dret

ELS ESTANDS DE LES EMPRESES I INSTITUCIONS, QUE ASSESSORARAN SOBRE OCUPACIÓ, NOMÉS ESTARAN PRESENTS EL DIMECRES 14 DE FEBRER DE 2024.

 

EL DIJOUS 15 DE FEBRER DE 2024, EN EL SEU LLOC, COMPTAREM AMB ESTANDS DE MÀSTERS, EN ELS QUALS S'OFERIRÀ INFORMACIÓ SOBRE LES SEUES CARACTERÍSTIQUES I LES OPORTUNITATS PROFESSIONALS QUE PODEN BRINDAR I ESTANDS DELS SINDICATS DE LA UV.

 

 

PROGRAMACIÓ DIMECRES 14 DE FEBRER DE 2024

Lloc: Hall de la Facultat de Dret

Una vegada completat l'aforament del Hall, les activitats es podran seguir en streaming en el Saló de Graus "Ascensión Chirivella"

 

9:00h-17:00h VISITA ALS ESTANDS DE LES EMPRESES I ENTITATS

Informa't de les oportunitats laborals que poden oferir-te les empreses i entitats

 

 

08:30h RECEPCIÓ I ACREDITACIÓ DE L'ESTUDIANTAT

 

09:00h INAUGURACIÓ INSTITUCIONAL, PRESENTACIÓ PROGRAMA BEQUES 700 I TAULA RODONA

 

INAUGURACIÓ INSTITUCIONAL

Inauguració institucional del fòrum a càrrec de :

 

 • Mª Vicenta Mestre Escrivà, Rectora de la Universitat de València

 • Fco. Javier Palao Gil, Degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València

 • Javier Lorente Gual,  Director general de Funció Pública, Conselleria d'Hisenda, Economia i Administració Pública de la Generalitat Valenciana

 

 

PROGRAMA BEQUES 700 PER A PREPARAR OPOSICIONS:  ACCÉS A L'OCUPACIÓ PÚBLICA EN LA GENERALITAT VALENCIANA

Intervenció:

 • Antonio Peña Ferrando, Subdirector General de Promoció Professional de la Generalitat Valenciana

 

 

TAULA RODONA: TREBALLAR PELS DRETS HUMANS

Modera:

 • Fabiola Meco Tébar, Vicedegana d'Economia, Planificació i Campus de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Pilar Serrano,  Advocada especialista en Drets Humans

 • Rocío Llopis Belenguer, Advocada en MPDL. Membre de la Junta Directiva de València Acull

 • Noelia Montagud, Responsable de l'àrea d'incidència i participació social de CEAR-PV (Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat)

 • Núria Tendeiro Graella, Diretora de EAPN CV. Xarxa per la Inclusió Socia

 • Rodrigo Hernández, Director territorial Comunitat Valenciana Save the Children España

 

 

10:30h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN L'ÀMBIT INTERNACIONAL. UNIÓ EUROPEA, DIPLOMÀCIA, LITIGACIÓ INTERNACIONAL I NACIONS UNIDES

Modera:

 • Carmen Azcárraga Monzonís, Vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Napoleón Ruiz García, Servei Jurídic de la Comissió Europea i expert en litigació internacional: Exercici professional i oposicions UE

 • Ana Enguídanos Weyler, Cap del Servei de relacions amb la UE de la Generalitat Valenciana. Responsable d'Europe Direct Comunitat Valenciana: Oportunitats en la Unió Europea

 • Nuria Bou López, Carrera Diplomàtica

 • Clara Pascual de Vargas, Oficina de l'Alt Comissionat per als Drets Humans de Nacions Unides

 


 

11:30h TAULA RODONA: LA UNIVERSITAT COM A EIXIDA PROFESSIONAL

Modera:

 • Clara Viana Ballester, Secretària de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Andrés Boix, Professor Titular d' Universitat, Departament Dret Administratiu de la Facultat de Dret

 • Andrea García Ortiz, Personal Investigador. Formació Predoctoral FPU, Departament Dret Penal de la Facultat de Dret, Criminologia

 • Abraham Devis Matamoros, Personal Investigador. Formació Predoctoral FPU de la Facultat de Dret

 • Professor/a  de Ciències Polítiques de la Facultat de Dret

 

 

12:30h TAULA RODONA: RACÓ DE L'EMPRENEDORIA

Modera:

 • Rafael Marimón Durà, Catedràtic de Dret Mercantil de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Rafael Jesús García Martínez, Director Unitat d' Emprenedoria UVemprén

 • Inmaculada Bea Gresa, Responsable del Departament d'Originacions de l'Institut Valencià de Finances.

 • Carmen Viana Ballester, Professora de Dret Penal de la Facultat de Dret. Tutora d'equips Motivem

 • Projecte: BerdMar design. Premis UVempren Startup

 • Javier Mateos López. Estudiant de LegalTech Lab UV


 


13:30h LA CERCA D'OCUPACIÓ EN L'ENTORN 4.0 

Intervenció:

 • Silvia García Andreu, Tècnica d'Orientació del servei d' UVocupació de la Universitat de València

 

 

14:30h DINAR PER AL ESTUDIANTAT  I CONCERT

El dinar serà amenitzat per un concert de música actual que s'oferirà en el vestíbul de la Facutalt de Dret a partir de les 14.30

Artista musical: Natali Mcpears

 

 

 

16:00h OPOSICIONS I OCUPACIÓ PÚBLICA EN EL CAMP JURÍDIC (I): JUDICATURA. FISCALIA. REGISTRES. NOTARIES. ADVOCACIA DE L'ESTAT. COS DE LLETRATS DE L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA

Modera:

 • Rosario Serra Cristóbal, Vicedegana de Coordinació Acadèmica, Relacions Institucionals i Comunicació de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Rut Blasco Baldoví, Magistrada-Jutge (Jutjat Penal nº 1, Tortosa)

 • Clara Oriola Peris, Fiscal. Secció de Violència sobre la dona

 • Bárbara Aranda Carles, Advocada de l' Estat. Lletrada en excedència del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana

 • Cristina Martínez Ruiz, Registradora de la Propietat de Castelló

 • Luis Calabuig de Leyva, Notari de València

 

 

 

17:30h TAULA RODONA: OPOSICIONS I OCUPACIÓ PÚBLICA EN EL CAMP JURÍDIC (II): INSPECCIÓ DE TREBALL. SUBINSPECCIÓ DE TREBALL. INSPECCIÓ DE TRIBUTS. MINISTERI DE DEFENSA

Modera:

 • Sergio Villamarín Gómez. Vicedegà d'Estudis del Grau en Dret i Dobles titulacions de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Vicente M. Miñana Climent, Cos Superior Facultatiu d'Inspecció de Tributs Generalitat Valenciana

 • Clara Alcover Vilanova, Inspectora de Treball i de la Seguretat Social

 • Tinent Sr. Pablo Xaixo Peyro, Tinent Auditor membre del Cos Jurídic Militar

 • Eloy Blasco Calabuig, Subinspector d'ocupació i Seguretat Social en la ITSS de València

 • Beatriz Atiénzar Alarcón, Inspectora d'Hisenda de l'Estat, Administradora de Torrent. Agència Estatal d'Administració Tributària

 

 

 


 

 

 

PROGRAMACIÓ DIJOUS 15 DE FEBRER DE 2024

Lloc: Hall de la Facultat de Dret

Una vegada completat l'aforament del Hall, les activitats es podran seguir en streaming en el Saló de Graus "Ascensión Chirivella"

 

 

9:00h-14:00h VISITA ALS ESTANDS DELS Màsters que pots cursar en la Facultat de Dret i eixides professionals que t'obrin

                       

 

I SINDICATS DE LA UV:

 • CCOO PV (Comissions Obreres del País Valencià)
 • CSIF  EDUCACIÓ
 • UGT SERVEIS PÚBLICS PV

 

 

09:30h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN EL CAMP DE LES CIÈNCIES POLÍTIQUES I DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (I)

Modera:

 • Pilar Hernando Serra, Vicedegana Estudis de Grau en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública, Investigació i Cultura de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Idoia Arreaza Aguilera, (ex-alumna) Vicedecana del Colegio de Politología y Sociología de la Comunitat Valenciana

 • Anna Sanramón Giménez, (ex-alumna) Consultora sènior d'Assumptes Públics at Vinces

 • Guillermo Martínez Miquel, (ex-alumne) Regidor d'Urbanisme, Agricultura, Salut Pública i Benestar animal de l'Ajuntament de Manises

 

 

10:15h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN EL CAMP DE LES CIÈNCIES POLÍTIQUES I DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (II)

Modera:

 • Pilar Hernando Serra, Vicedegana Estudis de Grau en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública, Investigació i Cultura de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Javier Lahuerta i de Manuel (ex-alumne) Regions' Knowledge Area Leader Innovation. European Funds

 • Nerea Peris Brines (ex-alumna UV) Assessora legal i subdelegada de Protecció de Dades en el Comitè Europeu de Protecció de Dades

 • Federica Dall'Arche, Investigadora Associada Sènior del Centre de Viena per al Desarmament i la No Proliferació (VCDNP)

 • Manuel Herrera, Investigador de l'Institut  Italià d'Assumptes Internacionals (IAI)

 


 

11:00h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN EL CAMP DE LA CRIMINOLOGIA (I). INSERCIÓ DELS CRIMINÒLEGS A ESPANYA

Modera:

 • Jorge Correcher Mira, Coordinador del Doble Grau en Dret i Criminologia de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Lennart Barke, Detectiu informàtic i cibercriminòleg

 • Aurora Fernández, Criminòloga. Associació Àmbit

 • Andreu Soler Salvador, Criminòleg. Generalitat Valenciana

 • Christian García Molina, Criminòleg

 • Natzaret Blanco, Presidenta SIEC (guia de sortides professionals)

 

 

 

11:45h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN EL CAMP DE LA CRIMINOLOGIA (II). OPOSICIONS A COSSOS POLICIALS 

Modera:

 • Tàlia González Collantes, Coordinadora del Grau en Criminologia de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Inspector Luis Moreno Ballesteros, Delegat provincial de Participació Ciutadana de la Policia Nacional

 • Inspector José Luis Diego Orozco, Secció de Projectes Europeus de la Policia Local de València

 • Guàrdia Civil Estefanía Gutiérrez, Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de València

   

 


 

12:30h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN EL CAMP DEL DRET: LA PROCURA. MEDIACIÓ. ASSESSORIA FISCAL 

Modera:

 • Mª Dolores Mas Badia, Vicedegana de Qualitat, Formació i Projecció social de la Facultat de Dret

 

Intervencions:

 • Begoña Mollá Sanchis, Degana de l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de València

 • Ana Mir Alós, Coordinadora del Centre de Mediació de l'ICAV

 • Carolina Verdés Pastor, Secretària de l'Associació Professional d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana

 


 

13:15h TAULA RODONA: EIXIDES PROFESSIONALS EN EL CAMP DEL DRET. L' EXERCICI DE L' ADVOCACIA 

Modera:

 • Modera: Cristina Guisasola Lerma, Catedràtica de Dret Penal UV; Directora del Màster en Advocacia i Procura de la Universitat de València

 

Intervencions:

 • José Soriano Poves, Degà del Il·lustre Col·legi d'Advocats de València

 • Ana Cal Estrada, Advocada penalista, llicenciada en Dret i Ciències Polítiques per la Universitat de València

 • José Domingo Monforte, Director de Domingo Monforte Advocats, despatx multidisciplinari

 • Diana Cervell, Advocada especialista en dret de família i successions i empresa familiar; titulada mercantil

 

 

 14:00h ACTE DE CLOENDA


UVocupació

VISITA EL NOSTRE STAND 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu stand durant tota la jornada per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.

 

 

 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

 

 

 

 

CURSOS AMB CRÈDITS 2023-2024

 

Oportunitats d'ocupació

Pots trobar aquestes i més oportunitats laborals en la nostra web           

 

Oportunitat laboral Ubicació
1 International sales coordinator Canada, Singapore, USA, South Africa, Brasil y Perú
2 Técnico/a responsabilidad civil profesional Valencia
3 Monitor/a de actividades educativas Valencia
4 Técnico/a en relaciones laborales y recursos humanos Xirivella
5 Técnico/a Recursos Humanos (Discapacidad mín. 33%) Almussafes
6 Técnico/a en Prevención Riesgos Laborales Valencia
7 Comercial especialista en productos de marketing Valencia
8 Técnico/a de Selección Paterna
9 TÉCNICO/A RECURSOS HUMANOS (discapacidad mín. 33%) Almussafes
10 Técnico/a en relaciones laborales y recursos humanos Xirivella
11 Licenciado/a en Derecho Barcelona
12 Técnico/a Jurídico/a Valencia
13 Consultor/a Implementador/a Software Gestión Laboral Paterna
14 Convocatoria Cuerpos Comunes Ámbito estatal
15 Convocatoria Escalas de Oficiales de los Cuerpos de Intendencia Ámbito estatal
16 Técnico/a unidad de apoyo (Discapacidad mín. 33%) Valencia
17 Convocatorias Ofertas de Empleo Público Agencia Estatal de Administración Tributaria Ámbito estatal
18 Manager de tienda Madrid
19 Comercial especialista en productos de marketing Valencia
20 Procurement and Concession Officer Francia
21 Legal officer Bruselas
22 Legal Advisor Villareal
23 Jefe/a experiencia del cliente Valencia
24 Jefe/a departamento asesoría jurídica A Coruña
25 Asesor/a Jurídico/a Menorca
26 Titulado/a superior de contratación Sevilla
27 Agente de desarrollo local Barracas
28 Técnico/a de Seguridad Logística Madrid
29 Asesor/a Fiscal Valencia