UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Programes i beques

PROGRAMES D'OCUPABILITAT


UVocupació desenvolupa, en col·laboració amb altres entitats, diferents programes i convocatòries de beques per a millorar l'ocupabilitat de l'estudiantat i titulats/titulades de graus i màsters de la Universitat de València.

PROGRAMES I BEQUES

  • Inserta: programa de millora de l'ocupabilitat destinat a estudiants de grau de la Universitat de València. El programa està impulsat a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, amb la col·laboració del Banco Santander. 
  • Capacitas: programa de millora de l'ocupabilitat destinat a l'estudiantat i persones titulades universitàries amb discapacitat major o igual al 33%. El programa està impulsat a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, amb la col·laboració del Banco Santander. 
  • Shadowing: programa de mentoría destinat a estudiants de màster oficial de la Universitat de València. El programa està impulsat a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, amb la col·laboració del Banco Santander. 
  • Beques Santader Habilitats/Evolution: Beques promogudes i convocades per Banco Santander en col·laboració amb Universia, destinades a ajudar l’estudiantat de tercer curs o superior de grau universitari o en qualsevol any de màster oficial de la Universitat de València, en el seu primer contacte amb el món laboral, a millorar-ne el perfil professional i desenvolupar-ne les competències transversals.
  • COLABORAcció: pla d'acolliment en l'empresa (destinat a l'estudiantat i a les persones titulades universitàries amb certificat de discapacitat major o igual al 33%)
  • Promou-te: programa desenvolupat en col·laboració amb l'Ajuntament de València -Regidoria de Joventut- per a millorar l'ocupabilitat de l'estudiantat de màster de la Universitat de València