UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Impulsant el desenvolupament professional a través de l'acompanyament

 

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, en col·laboració amb el Banco Santander, impulsa a través del servei d'ocupació de la Universitat de València -UVocupació- la primera edició del programa Shadowing.

Què és el programa Shadowing?

Es tracta d'un programa de mentorització,  procés mitjançant el qual una persona amb més experiència (el/la mentor o mentora) guia i ajuda a una altra (mentee) en el seu desenvolupament professional i personal a través de la transmissió de coneixements i vivències adquirides al llarg de la seua trajectòria professional.

Dins del programa Shadowing, pot ser mentor o mentora, un/a egressat o egressada de la Universitat de València, o una persona vinculada amb ella, que de manera voluntària vulga compartir la seua trajectòria i experiència professional amb el/la mentee.

Objectiu

El programa Shadowing té com a objectiu que els mentors i mentores, orienten, guien i aconsellen a estudiants de màsters oficials de la Universitat de València en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, a través de la transferència d'experiències, coneixements i vivències generades pels mentors i mentores.

Accions del programa

  • Realitzar almenys 3 sessions de mentoria amb el/la mentor o mentora. La duració de cada sessió serà, almenys, d'1 hora de duració. Les sessions es realitzaran els mesos de setembre i octubre.
  • Participar en altres activitats (seminaris, xarrades, ponències...) que es puguen organitzar dins del programa Shadowing. 

Escola i Facultats adscrites al programa (1a edició)

  • Facultat de Ciències Socials
  • Facultat de Dret
  • Facultat de Ciències Biològiques
  • Escola Tècnica Superior d’Enginyeria
  • Facultat de Psicologia i Logopèdia
  • Facultat de Geografia i Història.

Com participar-hi?

Vols ser mentoritzat o mentoritzada, i rebre el know-how de professionals de prestigi per a millorar la teua inserció professional i/o desenvolupament de carrera? 

Si tens interés, ganes d'aprendre i desenvolupar-te personalment i professionalment, i eres estudiant de Màster de la Universitat de València,  apunta't ara! 

Tens algun dubte o consulta?