UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Discapacitat

Servei d'Orientació Professional i Laboral especialitzat en Discapacitat

La Universitat de València és la universitat espanyola de caràcter presencial amb major nombre d’estudiants amb discapacitat matriculat. Amb aquesta realitat com a marc de fons, i amb l’objectiu de vetlar pel principi d´igualtat d'oportunitats i la no discriminació, UVocupació treballa per a incrementar la incorporació en el món laboral de l’estudiantat UV i persones egressades amb discapacitat, trencant barreres i fomentant l’ocupació i la inserció sociolaboral de qualitat.

Les persones usuàries reben un acompanyament professional personalitzat des del principi. El Servei d'Orientació Professional i Laboral especialitzat en Discapacitat s’encarrega de proporcionar sessions d’assessorament, realitzar entrevistes diagnòstiques, facilitar la formació i intermediació laboral, així com altres activitats que treballen de manera transversal les seues competències per a la l’ocupabilitat.

TENS DISCAPACITAT? 

Pots demanar la teua cita d'orientació telefonant al 961 625 901 o per correu electrònic a uvocupacio@uv.es, indicant que la sessió d'orientació és per al servei de discapacitat.

Premi CERMI CV: Categoria de Premi d'Acció Social

Considerant la trajectòria i el treball desenvolupat en la promoció i inclusió social de les persones amb discapacitat a través del Servici d'Orientació Professional i Laboral especialitzat en Discapacitat de la Universitat de València.