UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Professor amb alumnes al aula

ObservEM: Observatori d´Ofertes d´Ocupació

L´objectiu de l´Observatori d´Ofertes d´Ocupació de l´OPAL, ObservEM, és analitzar anualment les ofertes d´ocupació gestionades per l´Àrea d´Ocupació de l´OPAL, atenent a les seues característiques i requisits principals. Així mateix, amb aquesta eina es pretén oferir a la comunitat universitària i a la societat en general, indicadors sobre la demanda de les titulacions impartides per la UV, i de la seua evolució al llarg del temps.

En aquest sentit, ObservEM pot resultar de gran utilitat per a conèixer el volum de llocs de treball oferits en un període determinat per a diferents titulacions, i les tendències de canvi que apareguen a través del temps. D´altra banda, permet conèixer les característiques dels llocs demandats.

Informes disponibles:

Referència:

Gamboa, J.P., González-Romá, V., y Hernández, A. (2017). ObservEM: Observatorio de las ofertas de empleo gestionadas por el OPAL (Informe comparativo de resultados de los años 2015-2016). Observatorio de Inserción Profesional y Asesoramiento Laboral de la Universitat de València (OPAL).

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies