UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Ets una empresa? Necessites contractar estudiants o titulats i titulades de la UV?

 

Registrat com a empresa en aquest enllaç: Bolsa de treball UVocupació.

 

A més de publicar ofertes de treball podràs accedir a aquests serveis:

  • Agencia de col·locació. Si ets una empresa i necessites personal, pots inscriure´t com a empresa en el portal d´ocupació de la Universtat de València i publicar-hi les teues ofertes de manera gratuïta. En l'Agència de Col·locació es gestionen ofertes de treball de diferents perfils posant en contacte oferta i demanda d'ocupació. D'una banda, els demandants d'ocupació poden incloure el seu currículum emplenant un formulari electrònic i per un altre, les empreses que ofereixen ocupació poden gestionar les seues ofertes de treball.

 

  • Base de dades amb més de 20.000 usuaris i usuàries UVocupació disposa d’una base de dades amb més de 20.000 usuaris i usuàries , permanentment actualitzada, tant estudiants com titulats amb experiència o sense.

 

  • Directori d'empreses, pots formar part del directori d'empreses i rebre autocandidatures dels usuaris i les usuàries de UVocupació. Les empreses, després de donar-se d'alta en el portal d'ocupació pot difondre les seues ofertes de treball entre els i les estudiants i els titulats i les titulades de la Universitat i rebre CV qualificats a través de dos serveis:
    • Tauló d'ofertes d'ocupació: gràcies a aquesta eina, l'oferta de treball arriba a tots els candidats i candidates que compleixen el requisit de la titulació. A més es pot triar el mitjà a través del que es prefereix obtindre el CV.
    • Borsa: aquesta eina fa una preselecció automàtica de candidats/as. Només els que compleixen tots els requisits rebran l'oferta i serà en l'aplicació informàtica en la qual es consulte el CV

 

  • Fòrums d'Ocupació de la Universitat de València. A través d'aquest portal també et podràs inscriure en els Fòrums d'Ocupació de la Universitat de València. El Fòrum d' ocupació consisteix en una sèrie de jornades que s'organitzen a la Universitat de València amb la finalitat de posar en contacte directe empreses i demandants d' ocupació. A més de les visites als stands de les empreses, al Fòrum hi ha conferències, xarrades i tallers formatius adreçats a la comunitat universitària què serveixen de punt de referència en la cerca activa d'oportunitats laborals.

 

  • Assessorament sobre contractació. En UVocupació podem informar-li sobre les modalitats de contractació que té a la seua disposició per tal de realitzar un contracte laboral.

 

Si tens qualsevol dubte pots contactar amb el personal tècnic d'UVocupació i comptar amb assessorament personalitzat.​

uvempleo.empresas@uv.es

Telèfons: 96 162 59 01/09/11