UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Ocupació i emprenedoria

Ets estudiant? Busques feina?

Inscriu-te en el portal d´ocupació de la Universitat de València a través d’aquest enllaç: www.uv.es/bolsadetrabajo, i tindràs accés a:

  • Ofertes de treball: on les empreses interessades a contractar estudiants o titulats i titulades de la UV publiquen les seues ofertes, que aniràs rebent al teu correu electrònic segons el teu perfil professional.
  • Directori d´Empreses: on més de mil cinc-centes empreses que ofereixen ocupació estan esperant que els envies la teua candidatura.
  • Fòrums d'ocupació: Els Fòrums d’ocupació són esdeveniments anuals que s’organitzen a la Universitat de València amb la finalitat de posar en contacte directe empreses i demandants d’ocupació.
    A més de les visites a estands, en el Fòrum d'Ocupació UV es fan conferències, xarrades i tallers formatius adreçats a la comunitat universitària que serveixen de punt de referència en la cerca activa d’ocupació.

 Ets una empresa? Necessites contractar estudiants o titulats de la UV?

Si ets una empresa i necessites personal, pots inscriure´t com a empresa en el portal d´ocupació de la Universtat de València i publicar-hi les teues ofertes de manera gratuïta.

UVocupació disposa d’una base de dades amb més de 20.000 usuaris i usuàries, permanentment actualitzada, tant estudiants com titulats amb experiència o sense.Així mateix, també pots formar part del directori d'empreses i rebre autocandidatures dels usuaris i les usuàries de UVocupació. A més a través d'aquest portal també et podràs inscriure en els Fòrums d'Ocupació de la Universitat de València.

Accedeix a la nostra pàgina www.uv.es/bolsadetrabajo i registra´t. I si no saps quina titulació sol·licitar, pots contactar amb el personal tècnic de UVocupació que t’assessorà personalitzadament.

+ informació