UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La tercera edició de l'estudi d'inserció laboral del Graus de la UV va analitzar la cuarta i quinta promoció, és a dir, els graduats i graduades que van finalitzar els seus estudis en 2016 i 2017 (graus implantats en el curs 2009-2010) i en 2017 i 2018 (graus implantats en el curs 2010-2011). En aquest cas, els graduats van ser enquestats 1 o 2 anys després de l'obtenció de la titulació.

 

INFORME EXECUTIU DE RESULTATS

Aquest informe presenta 14 indicadors bàsics d'inserció que parlen de la situació dels graduats/as en el moment de l'enquesta, de la seua experiència laboral posterior a la titulació, i de les característiques de l'ocupació que exercien en el moment de l'enquesta o de l'última ocupació exercida (per a aquelles persones que es trobaven aturades en el moment de l'enquesta). Aquests indicadors es presenten en l'informe de manera gràfica a nivell d'Universitat, i a nivell d'àrees acadèmiques i de titulació.

Donat el relativament curt interval de temps transcorregut entre la finalització del Grau i l'enquesta (entre un i dos anys), l'informe presenta únicament els indicadors referits a l'ocupació actual o última ja que en molts casos coincideix amb la primera ocupació.

 

INFORMES PER BRANCA I TITULACIÓ