UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Professor amb alumnes al aula

Els resultats obtinguts en l´Estudi d´inserció laboral (EIL) s´utilitzen per fer anàlisis que permeten respondre preguntes específiques sobre els antecedents i les característiques de la inserció laboral universitària de qualitat.

Entre els estudis específics realitzats hi ha la identificació de les conseqüències de la mobilitat geogràfica dels titulats i titulades en la qualitat la seua inserció laboral o de les diferències d´inserció en funció del gènere, entre d´altres.

Estudis

Referència de l´Estudi: La Movilidad de las Personas en la Sociedad del Conocimiento. Observatorio de Inserción Profesional y Asesoramiento Laboral de la Universitat de València (OPAL). Valencia. 2009.

Referència de l´Estudi: Primer Estudio de Inserción Laboral de los Titulados y Tituladas de la Universitat de València: Perspectiva de Género. Observatorio de Inserción Profesional y Asesoramiento Laboral de la Universitat de València (OPAL). Valencia. 2008.

Més informació: uvempleo.estudios@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies