UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

L'objectiu d'aquest estudi es va centrar en l'anàlisi de l'activitat laboral i el desenvolupament de carrera de les persones que van obtenir el doctorat entre els anys 2002 i 2005 en alguna de les cinc àrees acadèmiques impartides a la Universitat. Els resultats d'aquesta investigació han permès conèixer la situació professional dels doctors i doctores de la UV d'aquests anys i inspirar millores per facilitar-ne la inserció com a investigadors i investigadores i la transferència de la investigació a les empreses. Les entrevistes es van fer durant el desembre del 2006 i el gener del 2007.

Resultats

Referències per a citar l'estudi:

Estudio de la Actividad Laboral y Desarrollo de Carrera de los Doctores de la Universitat de València (2002-2005) (Informe General de Resultados). Observatorio de Inserción Profesional y Asesoramiento Laboral de la Universitat de València (OPAL). Valencia. 2007.

Estudio de la Actividad Laboral y Desarrollo de Carrera de los Doctores de la Universitat de València (2002-2005) (Informe Ejecutivo de Resultados). Observatorio de Inserción Profesional y Asesoramiento Laboral de la Universitat de València (OPAL). Valencia. 2007.

Més informació: uvempleo.estudios@uv.es