UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La quarta edició de l'estudi d'inserció laboral del Graus de la UV va analitzar la promoció de graduats i graduades que van finalitzar els seus estudis al curs académic 2018-2019. En aquest cas, els graduats van ser enquestats a finals de 2021, 2 anys després de l'obtenció de la titulació.

 

INFORME EXECUTIU DE RESULTATS

Aquest informe presenta 14 indicadors bàsics d'inserció que parlen de la situació dels graduats/as en el moment de l'enquesta, de la seua experiència laboral posterior a la titulació, i de les característiques de l'ocupació que exercien en el moment de l'enquesta o de l'última ocupació exercida (per a aquelles persones que es trobaven aturades en el moment de l'enquesta). Aquests indicadors es presenten en l'informe de manera gràfica a nivell d'Universitat, rama de coneixement, facultat i de titulació.

Donat el relativament curt interval de temps transcorregut entre la finalització del Grau i l'enquesta, dos anys, l'informe presenta únicament els indicadors referits a l'ocupació actual o última ja que en molts casos coincideix amb la primera ocupació.

 

INFORMES PER BRANCA I TITULACIÓ