UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació de la Universitat de València, en col·laboració amb el Banco Santander, impulsa a través del servei d'ocupació de la Universitat de València -UVocupació- la 4a edició del programa Shadowing.

QUÈ ÉS EL PROGRAMA SHADOWING?

Es tracta d'un programa de mentorització,  procés mitjançant el qual una persona amb més experiència (el/la mentor o mentora) guia i ajuda una altra (mentorat​ o mentorada) en el seu desenvolupament professional i personal a través de la transmissió de coneixements i vivències adquirides al llarg de la trajectòria professional del mentor o mentora.

Dins del programa Shadowing, pot ser mentor o mentora, un/a egressat o egressada de la Universitat de València, o una persona vinculada, que de manera voluntària i altruista, vulga compartir la seua trajectòria i experiència professional amb la persona mentoritzada. El mentor o la mentora, haurà de ser un/una professional en actiu amb mínim cinc (5) anys d'experiència professional acreditable.

 

OBJECTIU

El programa Shadowing té com a objectiu que els mentors i mentores, orienten, guien i aconsellen a estudiants d'últim curs de grau i/o estudiants de postgrau oficial de la Universitat de València en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, a través de la transferència d'experiències, coneixements i vivències generades pels mentors i mentores.

 

ACCIONS

En aquesta 4a edició es realitzaran un mínim de 2 sessions de mentoria dins del període marcat en el calendari del programa (entre els mesos de maig i setembre de 2024). Les sessions es podran realitzar en format en línia o presencial i, podran ampliar-se segons les necessitats que presente el mentorat o mentorada i depenent de la disponibilitat que tinga el mentor o la mentora, sempre que es realitzen dins del període establit.

 

COM PARTICIPAR-HI?

Vols ser mentorat o mentorada, i rebre el know-how de professionals en actiu per a millorar la teua inserció professional i/o desenvolupament de carrera? 

Si tens interés, ganes d'aprendre i desenvolupar-te personalment i professionalment i ets estudiant d'últim curs de grau i/o estudiant de postgrau oficial de la Universitat de València,  apunta-t'hi ara! 

 

TENS DUBTES O CONSULTES?

 

 

Vídeos programa Shadowing