UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

OBJECTIU

El Programa Shadowing té com a objectiu que, professionals en actiu, de manera voluntària i altruista, orienten, guien i aconsellen a estudiants d'últim curs de grau i/o estudiants de postgrau oficial, en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, oferint-los assessorament personalitzat sobre diversos temes, a través de la transferència d'experiències, coneixements i vivències generades pels mentors i les mentores.

 

BASES DE PARTICIPACIÓ     

 

REQUISITS

Per a participar del programa cal: 

  1. Ser estudiant matriculat d'últim curs de grau i/o estudiants de postgrau oficial de la Universitat de València.
  2. Estar inscrit o inscrita prèviament en el portal d'ocupació d'UVocupació. Abans de la presentació de la sol·licitud, cal inscriure's, a través de l'apartat “Accés a la teua fitxa personal”, mitjançant aquest enllaç.

INSCRIPCIÓ

 

NOVETAT! AMPLIACIÓ DE PLACES!

El termini de presentació de sol·licituds es mantindrà obert fins al dilluns 22 d'abril de 2024 inclusivament. L’admissió de participants es durà a terme per rigorós ordre d’inscripció.

Previ requisit d'inscripció en el portal d'ocupació del servei UVocupació, les sol·licituds hauran de presentar-se a través del següent canal:

A través de l'aplicatiu de beques del Santander

  • Com accedir? mitjançant aquest enllaç
  • Com inscriure's a través de l'aplicatiu de beques del Santander? 

A través del botó roig "vull sol·licitar-la" que apareix en el centre a la dreta o en la part superior a l'esquerra. Si la persona interessada no està registrada en l'aplicatiu de beques del Santander, haurà d'emplenar les seues dades i inscriure's. En cas de disposar de compte, en la part inferior de la pàgina, hauràs d'accedir a través de l'apartat “ja tens compte? inicia sessió“. Recorda anotar-te la contrasenya per a poder accedir posteriorment i realitzar altres gestions.

  • Acceptació de la beca a través de l'aplicatiu de beques del Santander

En cas que finalment la persona interessada forme part del programa, rebrà una notificació de selecció per part de Beques Santander. Haurà d'acceptar la seua beca, bé des del correu que rebrà o des de l'apartat de “les meues beques” una vegada inicie sessió dins de l'aplicatiu de beques del Santander. Recorda iniciar sessió amb el mateix correu electrònic amb el qual et vas inscriure en la beca a través de l'aplicatiu.

Més informació sobre el registre i inscripció en l'aplicatiu de beques del Santander, a través d'aquest enllaç.

CALENDARI

El calendari pot estar subjecte a canvis que es comunicaran amb la suficient antelació a les persones participants.

GUIA DEL  MENTORAT O MENTORADA

Ací tens una completa guia sobre aquest programa. 

FORMAT 

La modalitat d'aquest programa serà híbrida (presencial i/o en línia). 

 

ALGÚN DUBTE O CONSULTA?

Per a més informació, pots telefonar al 96.386.44.67 (horari de matins) o, contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: shadowing@uv.es

No t'ho perdes, apunta't!