UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

 

Ets estudiant de màster oficial de la Universitat de València?

Vols desenvolupar les competències més valorades en el mercat laboral?

T'interessa contactar amb empreses del teu sector professional?

UVocupació, a través d'un conveni de col·laboració de la Universitat de València (UV) amb l’Ajuntament de València, posa en marxa el programa “Promou-te” amb l’objectiu de millorar i impulsar la carrera professional d’estudiants de postgrau oficial de la UV. El programa es compon d'actuacions individuals (orientació i acompanyament personalitzat) i grupals (formació i tallers), a més de facilitar el contacte amb ocupadors a través de sessions de networking professional.

 

Activitats del programa:

El programa es desenvoluparà en un format híbrid, en què es combinen accions presencials i d’altres de caràcter virtual, entre les que hi ha les següents:

Accions individuals. Acompanyament personalitzat a través d'entrevistes de diagnòstic i orientació (coaching).

Accions formatives en línia en què s'abordaran competències clau i transversals per a la inserció i el desenvolupament professional.

Tallers grupals presencials de formació pràctica i experiencial en què es treballaran aspectes rellevants per al procés de cerca d'ocupació i la millora de l'ocupabilitat.

Networking empresarial: sessions que permetran ampliar la xarxa de contactes amb entitats ocupadores, amb la qual cosa es facilita el procés d'inserció i la promoció professional.

 

Requisits de participació:

Els requisits per participar en el programa són els següents:

• Ser estudiant de màster oficial de qualsevol àrea de coneixement a la Universitat durant el curs 2022-2023.

• Tenir menys de 30 anys a l'inici del programa.

 

Inscripció en el portal d’UVocupació:

Les persones participants en el programa s’hi ha d’inscriure utilitzant com a adreça de correu electrònic el compte d'estudiant de la UV. A més, han d’emplenar tots els apartats de la fitxa d'usuari/ària del portal d’UVocupació/Agència de col·locació de la Fundació General de la Universitat de València (FGUV). Pel que fa a l'apartat “Postgrau” de la fitxa d'usuari/ària, cal indicar-hi la denominació completa del màster oficial que s’està cursant en el període 2022-2023.

 

Si busques un assessorament personalitzat per a iniciar la teua carrera professional amb èxit,

aquest és el teu programa!

Consulta’n les bases completes i inscriu-t’hi a través del portal d' UVocupació

Per a més informació, pots telefonar al 961625901 o contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: promoute@uv.es