UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Discapacitat

La Universitat de València, apostant per la igualtat d'oportunitats de tot el seu estudiantat i personal egressat, ofereix un servei permanent d'orientació i intermediació laboral especialitzat en discapacitat. Orientació laboral individualitzada, accions formatives i intermediació laboral amb empreses, així com un seguiment de la contractació, amb l'objectiu de facilitar la seua òptima incorporació al mercat de treball.

Les persones en cerca d'ocupació o millora laboral i que disposen d'un certificat de discapacitat igual o superior al 33%, poden sol·licitar una sessió d'orientació laboral telefonant al 96 162 59 01, indicant que la sessió d'orientació és per al servei de discapacitat.

 

A més d'aquest servei permanent, actualment, UVocupació desenvolupa, en col·laboració amb altres entitats, diferents programes per a millorar l'ocupabilitat de l'estudiantat i personal egressat amb discapacitat de la Universitat de València.

 

imatge programa Capacitas

     

Programa de millora de l'ocupabilitat per a estudiants i titulats o titulades amb discapacitat certificada igual o major del 33%.       Projecte d'inclusió sociolaboral per a persones amb discapacitat, amb la possibilitat de ser mentoritzat o mentoritzada per professionals amb discapacitat del teu sector.