Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Logo del portal

IV Edició dels premis Càtedra de Pilota Valenciana

  • 22 de setembre de 2020
Imagen IV Edición Premis Pilota

La Càtedra de pilota valenciana de la Universitat de València ha publicat les bases reguladores de la IV Edició dels seus premis, destinats a reconèixer els millors treballs de final de grau o fi de màster/tesi doctoral relacionats amb aquest esport. Termini de presentació de sol·licituds fins al dia 28 de setembre de 2020.

Amb la finalitat de promoure i divulgar els estudis que tenen a veure amb la pilota valenciana, la Càtedra convoca aquests guardons als quals poden presentar-se tots els estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats públiques espanyoles que hagen realitzat els seus treballs de final de grau, màster o tesi doctoral sobre un tema relacionat amb aquesta disciplina. Els premis estan dotats amb una quantia total de 2.000€ en el cas dels treballs de final de grau i de 3.550€ per als treballs de final de màster i tesis doctorals.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dia 28 de setembre de 2020. Es poden consultar les bases publicades pel DOGV corresponent.

 

Bases Pilota valenciana (máster/tesis) ]  [ Sol·licitud ]  [ DOGV 21 de setembre de 2020 ]  [ Premiats TFM / Tesi ]  [ Rectificació ]