Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

La Generalitat aprova el nomenament de Mavi Mestre com a Rectora de la Universitat de València

  • 6 d’abril de 2018
Image de la noticia

En la sessió plenària del Consell de la Generalitat Valenciana celebrada en el dia de hui s'ha aprovat el nomenament de la Dra. Mestre com a rectora de la Universitat de València. S'inicia ara el procediment administratiu per a la seua presa de possessió.

La Generalitat Valenciana ha anunciat, a través del seu compte oficial en Twitter, que el Consell de la Generalitat ha aprovat el nomenament de la catedràtica de Psicologia Bàsica Mª Vicenta Mestre Escrivà com a rectora de la Universitat de València.

La professora Mestre va ser elegida en les eleccions celebrades el passat dia 6 de març. D'acord amb la normativa vigent, un cop proclamats els resultats definitius, aquests foren elevats a la Generalitat Valenciana que és la institució competent en el nomenament dels rectorats de les universitats públiques valencianes.

Aprovat el seu nomenament, a continuació és preceptiva la publicació de l'acord al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per tal de poder prendre possessió a la Universitat com a la primera dona que ocupa la màxima responsabilitat de la institució acadèmica.

Posteriorment a a seua presa de possessió tindrà lloc l'acte institucional d'investidura com a rectora de la Universitat de València.

Més informació:

- Biografia de la professora Mestre i informació sobre la seua elecció en aquesta notícia institucional.

- Accedir al tuit de la Generalitat.

 

Imatges: