Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

  1. Data i lloc de celebració

Data: 7 d'octubre de 2022, 17:30h

Lloc: Sala Charles Darwin

  1. Programa de l'acte

L'acte inclou el lliurament d'un diploma acreditatiu, una insígnia i la imposició d'una beca del color identificatiu del centre.

  1. Requisits dels participants

Per a poder participar en la cerimònia de graduació és necessari ser graduada o graduat en el curs 2021/22, (Acord dels degans del campus de Burjassot ), és a dir, haver aprovat totes les assignatures del grau amb data 31 de juliol de 2022. Els estudiants matriculats en aquest curs en les Pràctiques Externes en el període d'estiu poden inscriure's dins del termini i en el cas que només tinguin pendent aquesta assignatura seran admesos condicionalment. Amb anterioritat a la celebració de l'acte es comprovarà que han completat el grau i se'ls confirmarà que hi poden participar en aquest.

  1. Termini, inscripció i procediment

Els estudiants que reunisquen els requisits sol·licitaran la participació a l’acte des del 16 de juny al 25 de juliol, ambdós inclosos, emplenant el formulari 

  1. Retirada de invitacions

És necessària la invitació per a accedir a la Sala Charles Darwin, tant per al graduat o graduada com per als acompanyants (no seran numerades)

Recollida d’invitacions: Del dilluns 3 al divendres 7 d'octubre de 2022 ambdós inclosos, de 9 a 14 h. en el despatx de la secretària de la Degana

Per a la retirada de les invitacions serà necessari la identificació de l’estudiant mitjançant DNI, permís de conducció, passaport...

En cas de no poder retirar les invitacions personalment, serà necessari enviar un correu electrònic a gradbio@uv.es des de l'adreça @alumni indicant les dades de la persona autoritzada. Aquesta haurà d'anar identificada.

  1. Com aconseguir les fotografies de l'Acte

El reportatge fotogràfic el realitzarà el Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València. Quan el taller pose a la disposició de la Facultat el reportatge, s'enviarà un correu electrònic als participants amb la informació del procediment per a sol·licitar les còpies.