Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

Pràctiques Externes. Convocatòria curs 2019-20

 

La Comissió de Pràctiques de Centre de la Facultat de Ciències Biològiques ha aprovat,amb data 1 de juliol de 2019, que els estudiants admesos per fer pràctiques externes a l'estranger, en un país no contemplat en el programa Erasmus Pràctiques, tingen la possibilitat de que se'ls reconeguen com a curriculars, sempre que la Comissió accepte la proposta de pràctica presentada seguint el procediment específic per aquesta modalitat.

NOVETAT   Les memòries de les pràctiques així com l'avaluació del estudiant a l'empresa i la còpia del certificat de realització de les pràctiques se enviaran en format pdf a biotramits@uv.es en les dades establertes en el calendari d'avaluació.

Documents útils:

 

L'elecció de plaça tindrà lloc amb el següent calendari:

Grau Lloc Dia Hora
Ciències Ambientals Sala  Darwin 04/09/2019 09.00
Bioquímica i C. Biomèdiques Sala  Darwin 04/09/2019 10.30
Biotecnologia Sala  Darwin 04/09/2019 12.00
Biologia Sala  Darwin 04/09/2019 13.30

 

AVÍS:  Els estudiants que van triar empresa en l'acte d'adjudicació, han d'anar a la secretaria d'estudiants de la facultat per a arreplegar la carpeta del ADEIT amb les instruccions i contracte de pràctiques en empresa en el següent termini:

Del 23 al 27 de setembre: Pràctiques que es realitzen en el 1º quadrimestre.
Del  3 al 16 d'octubre: Pràctiques que es realitzen en el 2º quadrimestre o a l'estiu.

Han d'anar identificats i en cas de no poder anar personalment han d'autoritzar a una altra persona mitjançant aquest imprès (acompanyat de còpia del DNI):

Imprès de representació

 

Els estudiants que a 31 de juliol no complisquen els requisits per a matricular-se de les pràctiques Externes però ho aconseguisquen amb les qualificacions obtingudes en el primer quadrimestre del curs i amb la matrícula de l'assignatura finalitzen el grau, podran sol·licitar l'ampliació de matrícula només de les assignatures de TFG i P. Externes, mitjançant la presentació en secretaria de la corresponent sol·licitud, El termini de presentació de sol·licituds serà del 10 al 21 de febrer de 2020. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies