
El 5 de juny va tenir lloc el lliurament de premis i clausura del Campus AgrotecUV Innova, per al desenvolupament de noves idees de negoci en agroalimentació saludable i sostenible que compta amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.
Aquest acte ha estat presidit per Rosa Mª Donat, vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, a la qual han acompanyat Hortensia Rico, Degana de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació i Eduardo Viana Doñate, Cap del Servei de Cooperació del SVU de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la GVA.
Davant una comissió d'avaluació presidida per Pedro Carrasco, director del Parc Científica de la UV i de la incubadora AgrotecUV, al qual han acompanyat Eduardo Viana, Sonia Marín, responsable de la incubadora UVemprén StartUP, Javier Pereda, responsable de la preincubadora FarmaFoodEmprén i Arturo López responsable de la preincubadora BioEmprén, s'han presentat onze projectes.
El primer premi, que va rebre els 5.000€, ha sigut per al projecte “Food Genix” amb la seua maionesa d'alvocat “Guacanesa”. L'equip està compost per Adrián Berenguer Agusti, Alejandro Mezquita Rodríguez, Cristian López Torres i Markus Häner Martínez, tots ells del Grau en Biotecnologia.
Enhorabona als i les premiats i premiades!
Enllaç a la noticia original: https://links.uv.es/fksP09Z