Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

L'equip Food Genix, format per estudiantat del Grau en Biotecnologia, guanyen la fase final del Campus D'Emprenedoria AgrotecUV Innova

  • 10 de juliol de 2024
L'equip Food Genix, format per estudiantat del Grau en Biotecnologia, guanyen la fase final del Campus D'Emprenedoria AgrotecUV Innova

El 5 de juny va tenir lloc el lliurament de premis i clausura del Campus AgrotecUV Innova, per al desenvolupament de noves idees de negoci en agroalimentació saludable i sostenible que compta amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

Aquest acte ha estat presidit per Rosa Mª Donat, vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, a la qual han acompanyat Hortensia Rico, Degana de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació i Eduardo Viana Doñate, Cap del Servei de Cooperació del SVU de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la GVA.

Davant una comissió d'avaluació presidida per Pedro Carrasco, director del Parc Científica de la UV i de la incubadora AgrotecUV, al qual han acompanyat Eduardo Viana, Sonia Marín, responsable de la incubadora UVemprén StartUP, Javier Pereda, responsable de la preincubadora FarmaFoodEmprén i Arturo López responsable de la preincubadora BioEmprén, s'han presentat onze projectes.

El primer premi, que va rebre els 5.000€, ha sigut per al projecte “Food Genix” amb la seua maionesa d'alvocat “Guacanesa”. L'equip està compost per Adrián Berenguer Agusti, Alejandro Mezquita Rodríguez, Cristian López Torres i Markus Häner Martínez, tots ells del Grau en Biotecnologia.

Enhorabona als i les premiats i premiades!

Enllaç a la noticia original: https://links.uv.es/fksP09Z