.png)
El 5 de juny va tenir lloc el lliurament de premis i clausura del Campus AgrotecUV Innova, per al desenvolupament de noves idees de negoci en agroalimentació saludable i sostenible que compta amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.
Aquest acte ha estat presidit per Rosa Mª Donat, vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, a la qual han acompanyat Hortensia Rico, Degana de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació i Eduardo Viana Doñate, Cap del Servei de Cooperació del SVU de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la GVA.
Davant una comissió d'avaluació presidida per Pedro Carrasco, director del Parc Científica de la UV i de la incubadora AgrotecUV, al qual han acompanyat Eduardo Viana, Sonia Marín, responsable de la incubadora UVemprén StartUP, Javier Pereda, responsable de la preincubadora FarmaFoodEmprén i Arturo López responsable de la preincubadora BioEmprén, s'han presentat onze projectes.
El primer premi dotat amb 5.000€ ha sigut per a FoodGenix, una startup formada per estudiants del grau de biotecnologia de la facultat de biològiques amb el seu producte guacanesa, una salsa nutritiva i saludable a base d'alvocat.
El segon i tercer premi dotats tots dos amb 2.000€ han sigut per a Hefesto, amb un gesl esportiu realitzat a partir del rebuig de creïlla i Green Grow, amb un projecte de teledetecció per a optimitzar el regadiu de les vinyes.
A més s'han repartit tres accèssits de 1.000€ cadascun, per als projectes FoodLocker, SialoTest i FarmNGo.