càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

III Premi de TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix de “Persones” dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • 25 de novembre de 2022
foto amb llibres i un diploma

Ja ha arribat: enhorabona a les persones premiades! Tenim la resolució de la tercera edició dels premis TFG, TFM i Tesis Doctorals de l'eix de persones dels ODS impulsats per la nostra Càtedra.

Després de valorar tots els treballs rebuts, els premis, amb una dotació econòmica de 600€ a TFM i TFG i de 900€ a Tesi, han recaigut en:

Treball de Fi de Grau (TFG)

  • Modalitat Arts i Humanitats: s'atorga a Julia León Hermosilla, per “Developing intercultural competence through travel literature in the English studies degree”.
  • Modalitat Ciències Socials i Jurídiques: s'atorga a Carmen García Lacruz, per “Key social sustainability challenges in the food industry”.
  • Modalitat Ciències, Ciències de la Salut, Arquitectura i Enginyeria, s'atorga a Raquel Peñalba Pérez, per “Utilització de residus cítrics en el desenvolupament de productes de fleca".

 

Treball de Fi de Màster (TFM)

  • Modalitat Ciències Socials i Jurídiques: s'atorga a Jenny Alexandra Ocampo Castaño, per “La protecció internacional en els casos de desplaçaments forçats externs a Espanya: els impactes diferencials en la vida de les dones exiliades i refugiades polítiques colombianes”.
  • Modalitat Ciències, Ciències de la Salut, Arquitectura i Enginyeria s'atorga a: Paula Rodrigo Martínez, per “Optical chemodosimeters based on bodipy structure for cathinone and benzodiazepine detection”.
  • Modalitat Arts i Humanitats ha quedat desert.

D'acord amb el punt 5.3 de la convocatòria III Premi de Treball Final de Grau, Treball Final de Màster i Tesis Doctorals de l'eix de persones dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, en declarar-se la modalitat Arts i Humanitats deserta, es concedeix un altre premi en la Categoria B. Treball de Final de Màster (TFM) Modalitat Ciències Socials i Jurídiques a: Marcela Nogueira Martíns per “Patents farmacèutiques: entre la propietat intel·lectual i la salut pública al Brasil i l'Índia’’.

 

Tesi Doctoral

  • S'atorga a Estrella Del Valle Calzada, per “Acaparament de terres i drets humans: una anàlisi crítica des del continent africà” (text a roderic)