càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • catedra d'etica empresarial

La Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament es crea vinculada al Patronat Sud-Nord per promoure activitats de cooperació i intercanvi amb institucions de països en desenvolupament i especialment adreçades al foment de la cooperació interuniversitària.

L´objectiu d´aquesta càtedra és promoure projectes coordinats d´investigació, docència, informació i documentació en tots els àmbits acadèmics i afavorir la col·laboració entre els departaments de la Universitat i d´altres institucions, en particular de les regions dels estats àrabs i d´Amèrica llatina i el Carib.

De manera experimental, la Càtedra UNESCO començà a funcionar des del curs 1993-94 i va quedar consolidada pel setembre de 1994 mitjançant la signatura d´un conveni entre la UNESCO i la Universitat de València.

Director: José Miguel Soriano del Castillo

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies