• .
 • .
 • .
 • .

El Centre d’Investigacions sobre Desertificació és un centre mixt d’investigació (Consell Superior d'Investigacions Científiques, Universitat de València i Generalitat Valenciana) dedicat a l’estudi de les causes, factors i processos de desertificació. [Llegir més]

Procés Participatiu Eco2Tools

Proceso Participativo Eco2Tools

14/07/17

Eco2Tools amb els agricultors. A través del seu procés participatiu, Eco2Tools interactua amb agricultors de l’àrea del Parc Natural de l’Albufera en un procediment obert a la participació de tots els actors locals.

[Llegir més]

  Consowa 2017

  CONSOWA 2017

  10/07/17

  Investigadors del CIDE han participat al Congrés Internacional CONSOWA 2017 – 1st World Conference on Soil and Water Conservation under Global Change, celebrat a Lleida del 12 al 16 de juny passat (www.consowalleida2017).

  [Llegir més]

   Presentació de la tesi

   Presentació de la tesi

   17/05/17

   El dilluns 22 de maig a les 11:30 AM, al saló d’actes de l’IVIA, tindrà lloc la defensa de la Tesi Doctoral titulada “Anàlisi de psicoactius en aigües, sediments i aliments: de l’epidemiologia de claveguera a la forensía mediambiental”, per Maria Jesús Andrés Costa. Esta Tesi a estat realitzada en el Departament de Degradació i Conservació de Sols del CIDE, baix la direcció dels doctors Yolanda Picó i Vicente Andreu.

    Publicació d'un llibre sobre restauració ecològica

    11/04/17

    Investigadors del Departament d'Ecologia vegetal del CIDE publiquen un llibre sobre restauració ecològica en el marc del projecte MINTEGRA. El llibre ha estat editat per l'Editorial CSIC i finançat per la Fundación BBVA mitjançant la 'I Convocatoria de ayudas de la Fundación BBVA a proyectos de investigación'. En la publicació han participat també investigadors del CEBAS-CSIC.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies