University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT

Persecució de la investigació universitària

  • July 10th, 2019
investigacio

La secció sindical CGT-PV de la Universitat de València denúncia la persecució política i mediàtica que està patint l’equip investigador del programa d’investigació i formació “Mapa Escolar de València” com a conseqüència la denúncia de l’assessor Luis Salom del Partit Popular i les filtracions interessades a Las Provincias.

Aquest estudi posa en evidència els processos de segregació escolar en la ciutat de València, el deteriorament de l’ensenyament públic al llarg dels últims 25 anys, i els diversos privilegis de l’escola concertada, en particular la catòlica.

Aquesta persecució política i mediàtica es molt greu perquè posa en perill l’autonomia investigadora universitària, la llibertat del personal investigador, i suposa una coacció als projectes d’investigació realitzats amb la fórmula de convenis de col·laboració entre la universitat i la societat.

Aquesta secció sindical defensa i reivindica la investigació de les universitats publiques com a bé comú cap al progrés col·lectiu, i dóna suport a la campanya promoguda per l’equip d’investigació del conveni “Mapa Escolar de la Ciutat de València” amb la difusió del seu comunicat i participant en la campanya de recollida de signatures de suport.

 

1r INFORME - 2n INFORME Estudi Mapa Escolar de la ciutat de València

COMUNICAT

FULL DE SIGNATURES DE SUPORT

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy