Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Incipit. Curs bàsic de llengua i cultura llatines

Incipit. Curso básico de lengua y cultura latinas

Període de l'esdeveniment: De 8 de febrer de 2019 a 22 d’abril de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: On-line

 
Descripció:

El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

El curs Incipit, que començarà l'11 de març de 2019, és un curs bàsic de llengua i cultura llatines pensat per a proporcionar una formació bàsica a aquells que pretenen accedir a estudis de filologia, així com els elements bàsics per a acostar-se a la història, literatura i llengua llatines a tots els interessats a descobrir aquesta cultura antiga que no són especialistes en filologia però volen ampliar la seva formació humanística. Especialment indicat per a últims cursos d'ensenyaments mitjans o primers cursos d'ensenyaments universitaris.

L'elaboració del curs ha estat a càrrec de Carles Padilla i Josep L. Teodoro , professors del Departament de Filologia Classica de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, en el marc de les convocatòries de cursos MOOC oberta pel SFPIE. La producció dels vídeos que conformen el curs ha anat a càrrec del personal tècnic de la Unitat d'Innovació Educativa del SFPIE i els enregistraments s'han dut a terme a les seves instal·lacions.

El curs s'allotja a la plataforma MiríadaX, la de major difusió i impacte de MOOC al món hispanoamericà, gràcies a un conveni subscrit entre la Universitat de València i la pròpia plataforma, de manera que els MOOC produïts per la nostra universitat siguen accessibles pel major nombre de persones. L'alumnat que finalitze el curs amb èxit tindrà la possibilitat d'obtenir un certificat que així ho acredite.

Els vídeos que conformen el curs també estan disponibles al canal de YouTube UV-SFPIE a la llista de reproducció "MOOC: Incipit".

 
Organitza:

Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE).

https://www.uv.es/sfpie

 
Més informació: