Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Edifici

Convocatòries MOOC

La Universitat de Valencia ha fet, des del curs 2008, una aposta decidida per la publicació de material educatiu en format digital i en obert, que es va concretar en diverses convocatòries d'Open Course Ware (OCW) entre 2008 i 2016, i en dos convocatòries de Massive Online Open Courses (MOOC), en 2016.

CONVOCATÒRIA VIGENT

La present convocatòria pretén desenvolupar de manera sistemàtica la nostra inversió en difusió del coneixement, tant a través de la publicació de material docent pertanyent a assignatures de les titulacions de la UVEG, com, de manera especial, a través d'un ferm impuls de la formació en línia, principalment a través de cursos MOOC, però també en altres modalitats més específiques i adaptables a les necessitats de la nostra universitat i al context cultural de la societat valenciana.

Convocatòria abril 2019 i bases

Annex II

Annex III

 


 

CONVOCATÒRIES ANTERIORS

Convocatòria desembre 2016

Resolució d'errors

Resolució febrer 2017

 

Convocatòria febrer 2016

Resolució abril 2016

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies