University of Valencia logo Logo del portal

  • Building

Convocatòries MOOC

La Universitat de Valencia ha fet, des del curs 2008, una aposta decidida per la publicació de material educatiu en format digital i en obert, que es va concretar en diverses convocatòries d'Open Course Ware (OCW) entre 2008 i 2016, i en dos convocatòries de Massive Online Open Courses (MOOC), en 2016.

CONVOCATÒRIA VIGENT

La present convocatòria pretén desenvolupar de manera sistemàtica la nostra inversió en difusió del coneixement, tant a través de la publicació de material docent pertanyent a assignatures de les titulacions de la UVEG, com, de manera especial, a través d'un ferm impuls de la formació en línia, principalment a través de cursos MOOC, però també en altres modalitats més específiques i adaptables a les necessitats de la nostra universitat i al context cultural de la societat valenciana.

Convocatòria abril 2019 i bases

Annex II

Annex III

 


 

CONVOCATÒRIES ANTERIORS

Convocatòria desembre 2016

Resolució d'errors

Resolució febrer 2017

 

Convocatòria febrer 2016

Resolució abril 2016

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy