Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Obert el termini d'inscripció al MOOC " Matemáticas y Estadística"

MOOC

Període de l'esdeveniment: De 14 de desembre de 2018 a 7 d’abril de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: On-line

 
Descripció:

El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

El curs, que començarà el 4 de febrer de 2019, amb una durada de 9 setmanes, està dirigit a estudiants de nou ingrés a la universitat, que vulguen afrontar amb èxit assignatures d'aquestes característiques. També pot ser útil per a persones que desitgen adquirir coneixements de tipus matemàtic i estadístic, obrint-se així a un món que els permeta interpretar i treballar les dades que diàriament ens envolten.

L'elaboració del curs ha estat promoguda per Isabel López, Trinidad Casasús i Antonia Ivars, professores del Departament de Matemàtiques per a l'Economia i l'Empresa de la Facultat d'Economia, en el marc de les convocatòries de cursos MOOC oberta pel SFPIE. La producció dels vídeos que conformen el curs ha anat a càrrec del personal tècnic de la Unitat d'Innovació Educativa del SFPIE i els enregistraments s'han dut a terme a les seves instal·lacions.

El curs s'allotja a la plataforma MiríadaX, la de major difusió i impacte de MOOC al món hispanoamericà, gràcies a un conveni subscrit entre la Universitat de València i la pròpia plataforma, de manera que els MOOC produïts per la nostra universitat siguen accessibles pel major nombre de persones. L'alumnat que finalitze el curs amb èxit tindrà la possibilitat d'obtenir un certificat que així ho acredite.

Els vídeos que conformen el curs també estan disponibles al canal de YouTube UV-SFPIE a la llista de reproducció "MOOC: Matemáticas y Estadística: entiéndelas, úsalas".

 
Organitza:

Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE).

https://www.uv.es/sfpie

 

Contacta: moocuv@uv.es

 
Més informació: