Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

.
.
.
.
.
.

La Comissió d'Activitats del CM Rector Peset organitza la primera eixida de senderisme. Visitarem el paratge natural de la Murta (Alzira)

  • 12 de febrer de 2015
Vista de dona i muntanya

Ja tens l'oportunitat d'anar a la muntanya per a gaudir caminant, recórrer rutes i conèixer llocs, gràcies al Col·legi Major Rector Peset que a través de la seua comissió d'activitats, ha previst diverses activitats per als seus col·legials. Et convidem a la nostra primera eixida diumenge 22 de febrer, de 8h a 16h, a la Murta (Alzira).

Eixim amb autobús fins al punt d'arrencada de la ruta -el Paratge Natural de la Murta-, prenem aire, i .... a caminar! No oblides portar la teua càmera de fotos, pots perdre't paisatges increïbles!


Itinerari: Caseta Recepció La Murta - Pas del Pobre - Monestir vell - Pista - Desviament per senda - Creu del Cardenal - Pista - Desviament per senda a la Font de la Murta - Font de la Murta - Aqüeducte conducció aigües - Monestir vell - Nevera - Caseta Recepció La Murta.

Si vols venir has d'apuntar el teu nom i el teu correu electrònic en la llista Eixida a la Murta, que està en Recepció i que es tancarà el dimecres 18 de febrer per la nit. Hi ha 35 places disponibles. Per a qualsevol cancel·lació cal avisar a l'encarregat de recepció abans de les 48 hores de la data d'eixida per a així poder gestionar l'autobús, que serà subvencionat pel Col·legi i també per a avisar al personal de cuina quant als pícnics. 

Important!! En el cas de no complir la clàusula se't prohibirà la participació en les nostres següents eixides. 
 
T'esperem! Només cal portar pícnic, roba i calçat còmodes i moltes ganes de passejar.
 
Si tens qualsevol dubte pots contactar amb Suka enviant un correu a 
sghiouri-soukaina@hotmail.fr o cridant al número 9631(66148).