Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • hall

Sol·licituds d'admissió curs 2018-19


Termini:

El termini per a sol·licitar l'admissió en el Col·legi per al curs 2018-19 és des del 02/07/18 fins al 22/07/18. Si una vegada finalitzat el procés encara queden vacants, s'obrirà un segon termini entre el 30/07/18 i el 04/09/18, amb gestió i resolució, si fóra el cas, d'acord el que estableix aquesta convocatòria 

 

OBERT SEGON TERMINI DE SOL·LICITUD


Es confirma l'obertura del segon termini de sol·licitud de plaça de col·legial entre els dies 30 de juliol i 4 de setembre.


El procediment de sol·licitud és el mateix indicat a continuació. La resolució està prevista pel 5 de setembre.

 

Lloc:

Els estudiants universitaris, o que tinguen previsió de ser-ho, durant el curs 2018-19 que desitjen residir al Col·legi Major Rector Peset en règim col·legial, han de presentar sol·licitud degudament emplenada en ENTREU, seu electrónica de la Universitat de Valéncia, o per qualsevol dels mitjans previstos en l'article 38 de la Llei 30/1992 de Régim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

 

Més informació:

Resolució del vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València per la qual es publica la llista d'admesos en places de col·legials per al curs 2018-19 (2ª fase) 

Resolució del vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València per la qual es publica la llista definitiva d'admesos en places de col·legials per al curs 2018-19 (1ª fase)

Resolució del vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València per la qual es publica la llista d'admesos en places de col·legials per al curs 2018-19 (1ª fase) 

Resolució del vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València per la qual es convoquen places de col·legials per al curs 2018-19

Convocatòria oficial al Tauler Oficial de la Universitat de València

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies