Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

  • El Col·legi disposa de serveis de Recepció i Seguretat les 24 hores, de dilluns a diumenge.
  • El Col·legi roman obert les vint-i-quatre hores del dia. L’accés i l’eixida es farà únicament per la porta principal (plaça del Forn de Sant Nicolau, 4), aquesta porta romandrà tancada a partir de les 22 h. i caldrà fer ús del videoporter exterior (timbre retolat Consergeria ) per a accedir a l'edifici. Per raons de seguretat, està absolutament prohibit entrar o eixir del Col·legi per les portes del darrere, que recauen al carrer Borseria, així com per les portes amb eixida a la plaça del Forn de Sant Nicolau, 2 i 3 (coneguda com a plaça del Xiprer)
  • Recepció us facilitarà les claus, recollirà el correu i la paqueteria, i us transmetrà avisos telefònics. També us lliurarà els tiquets per als menjadors concertats i recollirà les incidències informàtiques per transmetre-les als tècnics corresponents.
  • Apropeu-vos a recepció per a resoldre els dubtes que tingueu sobre les claus electròniques, o  en general sobre el funcionament dels serveis del Col·legi o també per a demanar qualsevol informació sobre la ciutat.
  • Seguretat té, entre les seues funcions, fer respectar les instruccions  de  convivència  que  figuren  en  aquestes normes; per tant, no dubteu a acudir a aquest servei, en qualsevol  moment  del  dia  o  de  la  nit,  sempre que siga necessari. La seua extensió és 66049.