Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  • June 10th, 2021
Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

Webinaris per a ajudar a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les xarxes doctorals (Doctoral Networks) pertanyents al Pilar de Ciència Excel·lent d’Horitzó Europa.

Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

 

 

Lloc: en línia.

 

Data:

15 de juny de 2021 – Webinar I

7 de setembre de 2021 _ Webinar II           

 

Organitzen: Punts Nacionals de Contacte per a les Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)

 

 

 

Els propers 15 de juny i 7 de setmebre de 2021 a les 10.00 h. es celebraràn en línia webinaris per a ajudar a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les xarxes doctorals (Doctoral Networks) pertanyents al Pilar de Ciència Excel·lent d’Horitzó Europa:

 

Webinar I: Presentació de la convocatòria

Webinar II: Pràctic i enfocat a la redacció de la proposta

 

 

Per a inscriure's punxe directament en cadascun dels webinaris.

Son complementaris.

 

La convocatòria obrirà el termini de presentació de propostes el 22 de juny de 2021 i tancarà el 16 de novembre de 2021, encara que les dates son provisionals fins a la publicació definitiva.

 

Les xarxes de doctorat MSCA implementaran programes de doctorat, mitjançant associacions d'universitats, institucions d'investigació i infraestructures d'investigació, empreses, incloses les PIME, i altres actors socioeconòmics de diferents països d'Europa i més enllà. Aquests programes de doctorat respondran a necessitats ben identificades en diverses àrees d'I + I,  exposaran als investigadors al sector acadèmic i no acadèmic, i oferiran formació en temes relacionats amb la investigació, així com habilitats transferibles i competències rellevants per a la innovació i l'ocupabilitat a llarg termini (p. ex. emprenedoria, comercialització de resultats, drets de propietat intel·lectual, comunicació).

S'encoratja a les xarxes de doctorat MSCA a que conduïsquen a doctorats industrials o conjunts.

Doctorats Industrials

A través de Doctorats Industrials, els candidats a doctorat eixiran de l'acadèmia i desenvoluparan habilitats en la indústria i els negocis en ser supervisats conjuntament per organitzacions acadèmiques i no acadèmiques, que poden estar establides en el mateix Estat membre de la UE o País associat.

Doctorats conjunts

Han de conduir al lliurament de títols de doctorat conjunts, dobles o múltiples reconeguts en almenys un estat membre de la UE o país associat. Els Doctorats Conjunts han d'establir una estructura de governança conjunta amb admissió, selecció i procediments de supervisió, seguiment i avaluació.

El consorci ha de comptar amb almenys tres entitats legals independents de diferents estats membres o associats.

 

Si està treballant ja en una proposta o pensa fer-ho, contacte al més prompte possible amb la nostra Unitat: operpromocion@uv.es

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València

Redacció: Rosa García Pérez

©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.

Subscripcions: en aquest enllaç