Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

III Olimpíada Informàtica Comunitat Valenciana

  • 25 de gener de 2024
Image de la noticia

Estudiants de secundària, batxillerat i Cicles Formatius participen avui en la II Edició de la Fase Local de l'Olimpíada Informàtica de la Comunitat Valenciana, organitzada per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria en col·laboració amb la Delegació per a la Incorporació a la Universitat de la Universitat de València.

Els participants acudiran a les 8.30 hores a les instal·lacions de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, se'ls farà lliurament del material i les instruccions de realització de la prova i a les 10 hores donarà principi la prova, disposaran de 3 hores per a la resolució de 5 exercicis de programació utilitzant alguns dels llenguatges permesos: C++, Java o Python. Posaran a prova les seues habilitats en l'anàlisi de problemes, disseny d'algorismes, estructures de dades i programació.

Els professors i acompanyants disposen d'un espai habilitat per a ells en les mateixes instal·lacions de l'ETSE-UV.

Una vegada finalitzada la prova els participants podran gaudir d'un descans i serà quan el jurat es dedique a deliberar i a seleccionar als tres guanyadors o guanyadores de la Fase Local de l'Olimpíada d'Informàtica de la Comunitat Valenciana.

A partir de les 13.30 hores es realitzarà l'acte de lliurament de premis.

L'alumnat que resulte guanyador en la fase local de València de l'Olimpíada Informàtica de la Comunitat Valenciana podrà rebre una ajuda a l'estudi dotada de 1000 € cadascun, que es podrà fer efectiva en els dos cursos següents, mitjançant transferència bancària en finalitzar el període de matrícula, una vegada comprovat que la persona guanyadora s'ha matriculat en el primer curs d'una titulació de grau d'un centre propi de la Universitat de València.

La persona més ben classificada de cada seu representarà a la Comunitat Valenciana en l'Olimpíada Informàtica d'Espanya i, segons la seua puntuació, podrà participar en l'Olimpíada Informàtica Internacional.

 

Més informació: www.oicv.org/valencia/