Logo de la Universitat de València Logo Departament de Didàctica de la Llengua i de la Literatura Logo del portal

 

  • Organització de les II Jornades sobre l’escriptor i la crítica. Reflexions sobre la literatura actual en col·laboració amb l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana/ Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura/ Universitat de València/ Generalitat Valenciana. 10, 11 i 12 de maig de 1995. E.U. Magisteri Ausiàs March. Universitat de València.
  • Organització de les III Jornades sobre la Creació literària en col·laboració amb l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana/ Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i Universitat de València.14, 15, 16 i 17 de gener de 1997. E.U. Magisteri Ausiàs March. Universitat de València.
  • Organització del lIII Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana en col·laboració amb el Departament Didàctica de la Llengua i la Literatura/ Universitat de València, Fundació Bromera per al foment de la lectura i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. 24, 25, 26 i 27 de novembre de 2004. E.U. Magisteri Ausiàs March. Universitat de València.
  • Organització del I Congrés Internacional d'Educació Literària i Societat. Literatura Juvenil. L'ensenyament de la Literatura als Joves. En col·laboració amb el Departament Didàctica de la Llengua i la Literauta/ Universitat de València, Sociedad Española de Didàctica de la Lengua y la Literatura, Conselleria d'Empresa, Universitat i Ciència de la Generalitat Valenciana, Fundació Bromera per al foment de la lectura i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. 15, 16 i 17 de novembre de 2006. E.U. Magisteri Ausiàs March. Universitat de València.