Nom Categoria Contacte* Fitxa personal i tutories
BONO MARTINEZ, EMERITO Professor honorari 96 382 85 58 Despatx 2C05
Emerit.Bono@uv.es
 
ROIG ALONSO, MIGUEL Professor honorari 96 382 84 27 Despatx 2D07
Miguel.Roig@uv.es
 
TOMAS CARPI, JUAN ANTONIO Professor honorari 96 382 85 57 Despatx 2C04
Juan.A.Tomas@uv.es
 

 * Tots els despatxos estan ubicats a la segona planta de la Facultat d'Economia excepte els que estan marcats amb un asterisc (*) que es troben a la primera planta de la Facultat de Dret.


 


Les adreces de correu electrònic de la Universitat de València es publiquen en aquesta llista amb finalitats exclusivament acadèmiques i administratives. El fet de fer-les servir per a un ús distint d'aquests, i en particular amb finalitats comercials o d'enviaments massius de correu (SPAM), es considerarà contrari als principis de l'art. 4 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de les Dades de Caràcter Personal, i als seus equivalents de la Directiva 95/46/CE, i serà posat en coneixement de les autoritats competents en matèria de protecció de dades.


 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies