Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Educació Física i Esportiva Logo del portal

Educació Física i Esportiva, un dels primers departaments en adaptar el seu web al nou disseny

  • 10 de desembre de 2018
Image de la noticia

El redisseny dels portals web de la Universitat de València ha arribat als departaments, i un dels primers en adaptar el seu web ha estat el d'Educació Física i Esportiva, que s'ha incorporat a la nova imatge corporativa que s'ha aplicat ja els darrers mesos a nombrosos portals de facultats, instituts, màsters, col·legis majors, biblioteques i altres centres de la UV.

L'objectiu del nou disseny aplicat per la Unitat Web i Màrqueting de la UV és proporcionar una interfície visualment més atractiva i més accessible, amb prominència dels elements gràfics i rutes d'accés més fàcils als continguts.

En este sentit, el nou portal del Departament d'Educació Física i Esportiva proporciona un fàcil accés, per exemple, a tots els grups d'investigació propis. En un bloc ben destacat queda a mà l'accés a la Unitat de Teoria i Pedagogia de l’Activitat Física i l’Esport (UTPAFIDE), al grup d'investigació de Rendiment Físic i Esportiu (UIRFIDE), al d'Anàlisi de la Pràctica Deportiva (APD), i al dedicat a la recerca al voltant de l'esport i la salut.

El nou menú dóna també un accés més fàcil a totes les opcions docents relacionades amb el departament, a un arxiu històric dels treballs d'investigació, o als tràmits administratius.

S'ha reordenat la pàgina principal per a donar cabuda en el primer colp de vista a l'actualitat i la immediatesa, amb les notícies més recents, anuncis, previsions o convocatòries. En la línia del nou disseny corporatiu, s'ha buscat que el nou portal puga ser compartit amb el major públic possible per tal duniversalitzar els continguts també en un departament tan específic com el de l'Educació física i Esportiva, i fugir alhora d'un format rígid que puga restringir el potencial usuari de la web. L'objectiu últim és situar-se a l'avantguarda entre els portals universitaris de tot el món, partint del fet que la pàgina web és en la majoria de les ocasions la primera imatge de cada organisme, la principal via de contacte, i una eina per a la consulta, la informació i la realització de tràmits.