Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Educació Física i Esportiva Logo del portal

JORNADA EXERCICI FÍSIC I FATIGA (GIBD)

  • 21 de maig de 2024
jornadas GIBD

El 16 de maig de 2024 tingué lloc la Jornada d'Exercici Físic i Fatiga, organitzada pel grup GIBD, al Campus d'Ontinyent.

FCAFE / Dpt. Educació Física i Esportiva - Campus d’Ontinyent

Més de 50 persones assistiren dimarts passat 16 de maig a la “Jornada Exercici Físic i Fatiga” organitzada pel Grup d'Investigació en Biomecànica Esportiva (GIBD) de la Universitat de València, una jornada en la que l'objectiu principal va ser la transferència dels resultats de les seues últimes investigacions a els i les participants d'estos estudis, així com també a estudiants, esportistes i públic en general, de la localitat d'Ontinyent i municipis de la Vall d'Albaida i voltants.

La jornada va estar composta per cinc ponències d'estudiants de doctorat de la Universitat de València, i una ponència convidada, portada a terme pel Dr. Javier Olaya Cuartero, professor del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat d'Alacant.

La Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, el Departament d'Educació Física i Esportiva, i l’Ajuntament d´Ontinyent estaren presents en aquestes jornades mostrant el seu suport. Per descomptat, agrair a tots/es els assistents que van omplir una vegada més l'Aula Magna del Campus d'Ontinyent.

Esta jornada va ser finançada per una Subvenció a grups d'investigació emergents (GE 2023; CIGE/2022/124) de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, concedida al Dr. Roberto Sanchis Sanchis, professor de la FCAFE (Universitat de València).