Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Anglesa i Alemanya Logo del portal

LENA organitza el simposi internacional North American Ethnic Literatures in the 21st Century: Intersectional / Transatlantic Perspectives

  • 25 de maig de 2023
Image de la noticia

Els dies 25 i 26 de maig de 2023 el grup de recerca LENA (Literatures ètniques nord-americanes en un context global) acollirà el simposi internacional North American Ethnic Literatures in the 21st Century: Intersectional / Transatlantic Perspectives.

El simposi està organitzat per membres de LENA i finançat per la Universitat Jaume I i la Generalitat Valenciana (Projecte R+D+i “Reconfiguracions de gènere, raça i classe social a la literatura ètnica nord-americana de l'era Obama/Trump” – GV/ AICO/2021/249).

Amb quatre conferenciants plenàries i molts experts internacionals en teoria crítica de la raça i les literatures ètniques procedents d'Amèrica del Nord i Europa, el nostre simposi pretén ser una plataforma per a l'intercanvi acadèmic d'idees innovadores sobre literatura, identitat i justícia social.
Entre les entitats col·laboradores hi ha la Universitat de València, la Càtedra Unesco sobre Esclavitud i Afrodescendència de la Universitat Jaume I, l'Ajuntament de Castelló i la Western Literature Association.
El lloc web oficial del simposi ofereix informació més detallada sobre aquesta acvititat que pretén també internacionalitzar la investigació desenvolupada pel grup LENA: https://nael.uji.es/