Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Anglesa i Alemanya Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
CEREZO MERCHAN, BEATRIZ

CEREZO MERCHAN, BEATRIZ

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
GISBERT CANTO, RAUL

GISBERT CANTO, RAUL

PDI-Associat/Da Universitari/A

(9638) 28430

687721294

raul.gisbert@uv.es

GONZALEZ PASTOR, DIANA MARIA

GONZALEZ PASTOR, DIANA MARIA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Secretari/a d' Institut Universitari
JEFFREY BOURNE, TERRIANN

JEFFREY BOURNE, TERRIANN

PDI-Associat/Da Universitari/A
MONTAÑES BRUNET, ELVIRA

MONTAÑES BRUNET, ELVIRA

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs
SAURI RODRIGUEZ, TERESA

SAURI RODRIGUEZ, TERESA

PAS-E. de Gestio Universitaria
PDI-Associat/Da Universitari/A

Telèfon 51357 Campus de Blasco Ibáñez Servei d’Investigació i Innovació Secció d’R+D+I Internacional Av. Blasco Ibáñez, 13 - 4ª Planta 46010 València

(9638) 64537

teresa.sauri@uv.es

SEVILLA PAVON, ANA

SEVILLA PAVON, ANA

PDI-Titular d'Universitat

Instituto Interuniversitario de Lenguas Modernas Aplicadas. Departamento de Filología Inglesa y Alemana, FFTiC, despacho 48. Grupos de investigación SILVA y TALIS. (9633) 95033 (9638)228433

(9616) 28433

ana.m.sevilla@uv.es

Biografia
 

Doctora en Lingüística Aplicada per la Universitat Politècnica de València i professora de l'àrea d'anglès del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València. Va ser beneficiària d'una beca predoctoral FPI finançada per la Generalitat Valenciana per a la realització d'un doctorat internacional (grup de recerca CAMILLE-UPV i University of Massachusetts Amherst, els Estats Units). És llicenciada en Filologia Anglesa i en Filologia Francesa per la Universitat de València, on va rebre el premi extraordinari de final de carrera.

Pertany a l'Institut de Recerca Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA) i als grups de recerca SILVA i TALIS. Dirigeix el projecte de recerca iTECLA: Innovative Telecollaborative Environments of Languages for Specific Purposes Acquistion, finançat per la Conselleria d'Educació Generalitat Valenciana; i co-coordina el projecte TALIS: Contes de Filipines, finançat per la Càtedra UNESCO de la Universitat de València. Ha participat també en nombrosos projectes de recerca i innovació.

Ha organitzat i participat en quantiosos congressos internacionals, i ha publicat llibres (Editorial Comares), capítols de llibre (Springer, De Gruyter, Equinox, Cambridge Scholars) i articles en revistes indexades (Computers & Human Behavior, British Journal of Educational Technology, Ibèrica i Revista d'Educació a Distància, entre altres).

Ha realitzat estades de recerca en la Universitat de Costa Rica; UNICAMP, el Brasil; Universidade de Lisboa, Portugal; Utrecht University, Holanda; Kwantlen Polytechnic University, el Canadà; i UMass Amherst, els Estats Units. També ha estat professora convidada dins dels programes Erasmus+ i Global Faculty en Grenoble School of Management, France; Institut Tecnològic de Monterrey, Querétaro, Mèxic; the University of Iceland; Aalto University, Finlàndia; i Cyprus University of Technology, Xipre.

La seua docència en la UV inclou Anglès per a finalitats específiques (Business English III, Grau en International Business), lingüística aplicada (Comentari lingüístic avançat, Màster Universitari en Recerca en Llengües i Literatures, Interpersonal Communication across Genres, Màster’s in Advanced English Studies) i formació de professors (Teaching and Acquisition of English as a Foreign Language, Màster en Formació de Professorat d'Educació Secundària).

Les seues línies de recerca abasten l'ensenyament i avaluació de llengües assistides per ordinador, l'anglès per a finalitats específiques, la formació docent i el disseny de recursos per a la innovació educativa, i la comunicació intercultural a través de l'intercanvi virtual.