• .

Conferència "El discurs sobre la pobresa i l'exclusió social dels principals líders polítics del Regne Unit (1900 – 2015)"

23/02/18

La professora Nuria Lorenzo-Dus, Catedràtica de Lingüística Anglesa de la Universitat de Swansea i Professora Visitant en el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València, impartirà la conferència titulada "El discurs sobre la pobresa i l'exclusió social dels principals líders polítics del Regne Unit (1900 – 2015)", en el marc dels Seminaris IULMA, el pròxim dia 28 de febrer, a les 10:30 hores en la Sala de Juntes César Simón.

Agenda setmanal

12/02/18

A la agenda setmanal trobareu totes les activitats culturals i científiques que tenen lloc a la Facultat.

Convocatòria de concurs urgent per a la contractació provisional de professorat associat

08/02/18

D’acord amb el que disposa l’article 34 del Reglament de selecció de Personal Docent i Investigador de la Universitat de València, aprovat per acord del Consell de Govern de data 27 de maig de 2003 i posteriors modificacions i prèvia autorització del Rectorat, el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, ha acordat convocar un concurs urgent per a la cobertura provisional de la/les plaça/places que s’especifiquen en l'enllaç.

Conferència sobre la traducció de sonets i poemes de Shakespeare.

05/02/18

Dimecres 7 de febrer, a les 16h, en l'aula 109 de la Facultat, el professor Miguel Ángel Montezanti (de la Universitat Nacional de la Plata) donarà una conferència per als estudiants del MAES sobre la traducció de sonets i poemes de Shakespeare.

[Llegir més]

  Conferència "Estats Units i l'era Trump"

  05/02/18

  Dimarts 6 de febrer a les 14 h. en el Seminari del Departament (066): Prof. Kalenda Eaton, Arcàdia University: "Estats Units i l'era Trump".

  [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies