• .

Convocatòria Concurs Urgent.

11/02/19

Convocatòria Concurs Urgent. Plaça 9758b de professorat associat (4+4 hores). Àrea de Filologia Alemanya. Departament de Filologia Anglesa i Alemanya.

XIV Tómate un Speed-cafenet

29/01/19

L'activitat tindrà lloc el proper dimarts 12 de febrer a les 18 hores a la cafeteria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Inscripció en Deganat de 10 a 14 hores.

[Llegir més]

  One-Day Seminar on Gender and Translation Gender & Translation in Transcultural Dialogues: A Round Trip from West to East

  17/01/19

  L'objectiu d'aquest seminari és fomentar el debat, la revisió i la reinterpretació de qüestions relatives al gènere en traducció, això des d'una perspectiva híbrida i transcultural. Durant les últimes dues dècades, l'estudi del gènere en la traducció ha crescut exponencialment a la regió mediterrània. Davant la infinitat d'interrogants que susciten les definicions i identitats de gènere tant en textos literaris com no literaris, aquesta qüestió atrau un nombre creixent de traductores (i traductors). Així doncs, la trobada permetrà a participants i joves investigadors per igual intercanviar idees sobre el gènere i la traducció en un món híbrid i en constant canvi.

  [Llegir més]

  Weihnachtsfeier in der FFTiC

  13/12/18

  El Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, l’Oficina de Relacions Exteriors i Participació (OREiP) de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i el Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD) organitzen la tercera Weihnachtsfeier a la FFTiC el dimarts 18 de desembre de 2018 a les 19.00h a la FFTiC. Saló d'Actes.

  [Llegir més]

   Conferència: “El salto al mundo laboral en traducción: Experiencias de una traductora mutante”

   05/12/18

   El proper dijous 13 de desembre a les 15:00 tindrà lloc al Saló d’Actes de la nostra Facultat la conferència “El salto al mundo laboral en traducción: Experiencias de una traductora mutante”, a càrrec de Cati Cano, directora de la gestió de projectes de traducció a l’agència de notícies S&P Global Platts. Aquesta conferència està adreçada als estudiants de la FFTiC i als professors que puguen estar interessats.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies