• .

Agenda setmanal

12/02/18

A la agenda setmanal trobareu totes les activitats culturals i científiques que tenen lloc a la Facultat.

Convocatòria de concurs urgent per a la contractació provisional de professorat associat

08/02/18

D’acord amb el que disposa l’article 34 del Reglament de selecció de Personal Docent i Investigador de la Universitat de València, aprovat per acord del Consell de Govern de data 27 de maig de 2003 i posteriors modificacions i prèvia autorització del Rectorat, el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, ha acordat convocar un concurs urgent per a la cobertura provisional de la/les plaça/places que s’especifiquen en l'enllaç.

Conferència sobre la traducció de sonets i poemes de Shakespeare.

05/02/18

Dimecres 7 de febrer, a les 16h, en l'aula 109 de la Facultat, el professor Miguel Ángel Montezanti (de la Universitat Nacional de la Plata) donarà una conferència per als estudiants del MAES sobre la traducció de sonets i poemes de Shakespeare.

[Llegir més]

  Conferència "Estats Units i l'era Trump"

  05/02/18

  Dimarts 6 de febrer a les 14 h. en el Seminari del Departament (066): Prof. Kalenda Eaton, Arcàdia University: "Estats Units i l'era Trump".

  [Llegir més]

   Seminari de Santiago González y Fernández-Corugedo

   05/02/18

   El professor visitant de MAES, Santiago González i Fernández-Corugedo, catedràtic d'estudis anglesos de la Universitat d'Oviedo, impartirà un seminari sobre "Edició de textos literaris anglesos", el dimarts 6 de febrer de 2018, de 16:00h a 18:00h a la sala 109 (Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació).

   [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies