• .

Conferència:“The Overlay of Music and Meaning in the Translation of Poetry: A Close Reading of Poetry by Antonio Gamoneda, Paul Celan, César Vallejo and Néstor Perlongher”

07/03/19

Aquest pròxim dimarts 12 de març a les 10.30 a la Sala de Juntes el nostre amic el poeta nord-americà Donald Wellman pronunciarà una conferència titulada “The Overlay of Music and Meaning in the Translation of Poetry: A Close Reading of Poetry by Antonio Gamoneda, Paul Celan, César Vallejo and Néstor Perlongher” a la qual seguirà un xicotet taller de traducció. L'activitat l'organitza el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya en col·laboració amb el Màster de Traducció Creativa i Humanística.

Conferència "Searching for American Janeites: New Discoveries about Cristics and Collectors".

07/03/19

Conferència a càrrec de Juliette Wells, el dilluns 25 de març, a les 12:30h, en la Sala de Juntes "César Simon" (1ª planta).

  Telecol·laboració i gamificació per a l'ensenyament intercultural integrada de continguts i llengües

  01/03/19

  El projecte TeCoLa reuneix experts en els camps de l'educació en idiomes estrangers, la telecol·laboració intercultural, la formació docent i la pedagogia mediada per la tecnologia de sis països (Bèlgica, França, Alemanya, Holanda, Espanya i Regne Unit). Els responsables del projecte a la UV són els professors Begoña Clavel Arroitia i Barry Pennock Speck: (Begona.Clavel@uv.es, Barry,Pennock@uv.es)

  [Llegir més]

  Convocatòria Concurs Urgent.

  11/02/19

  Convocatòria Concurs Urgent. Plaça 9758b de professorat associat (4+4 hores). Àrea de Filologia Alemanya. Departament de Filologia Anglesa i Alemanya.

  XIV Tómate un Speed-cafenet

  29/01/19

  L'activitat tindrà lloc el proper dimarts 12 de febrer a les 18 hores a la cafeteria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Inscripció en Deganat de 10 a 14 hores.

  [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies