• .

One-Day Seminar on Gender and Translation Gender & Translation in Transcultural Dialogues: A Round Trip from West to East

17/01/19

L'objectiu d'aquest seminari és fomentar el debat, la revisió i la reinterpretació de qüestions relatives al gènere en traducció, això des d'una perspectiva híbrida i transcultural. Durant les últimes dues dècades, l'estudi del gènere en la traducció ha crescut exponencialment a la regió mediterrània. Davant la infinitat d'interrogants que susciten les definicions i identitats de gènere tant en textos literaris com no literaris, aquesta qüestió atrau un nombre creixent de traductores (i traductors). Així doncs, la trobada permetrà a participants i joves investigadors per igual intercanviar idees sobre el gènere i la traducció en un món híbrid i en constant canvi.

[Llegir més]

Weihnachtsfeier in der FFTiC

13/12/18

El Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, l’Oficina de Relacions Exteriors i Participació (OREiP) de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i el Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD) organitzen la tercera Weihnachtsfeier a la FFTiC el dimarts 18 de desembre de 2018 a les 19.00h a la FFTiC. Saló d'Actes.

[Llegir més]

  Conferència: “El salto al mundo laboral en traducción: Experiencias de una traductora mutante”

  05/12/18

  El proper dijous 13 de desembre a les 15:00 tindrà lloc al Saló d’Actes de la nostra Facultat la conferència “El salto al mundo laboral en traducción: Experiencias de una traductora mutante”, a càrrec de Cati Cano, directora de la gestió de projectes de traducció a l’agència de notícies S&P Global Platts. Aquesta conferència està adreçada als estudiants de la FFTiC i als professors que puguen estar interessats.

   Celebrating women in Literature and the Arts of the nineteenth century

   16/11/18

   "Celebrating Women in Literature and the Arts of the Nineteenth Century"; In-house research seminar. Organized by the "Literature, Arts and Performance" Research group (www.uv.es/lapuv). 21 November. Open sessions 12m. Espai Cultural.

   Club de lectura-debat sobre les obres de Jane Austen.

   15/11/18

   Hi haurà una reunió mensual coordinada per Miguel Ángel Jordán, vicepresident de la Jane Austen Society a Espanya. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb ell i rebran tota la informació pertinent (miguel.jordan@uv.es)

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies