Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 12/02/18

  Agenda setmanal

  A la agenda setmanal trobareu totes les activitats culturals i científiques que tenen lloc a la Facultat.

 • 08/02/18

  Convocatòria de concurs urgent per a la contractació provisional de professorat associat

  D’acord amb el que disposa l’article 34 del Reglament de selecció de Personal Docent i Investigador de la Universitat de València, aprovat per acord del Consell de Govern de data 27 de maig de 2003 i posteriors modificacions i prèvia autorització del Rectorat, el Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, ha acordat convocar un concurs urgent per a la cobertura provisional de la/les plaça/places que s’especifiquen en l'enllaç.

 • 05/02/18

  Conferència sobre la traducció de sonets i poemes de Shakespeare.

  Dimecres 7 de febrer, a les 16h, en l'aula 109 de la Facultat, el professor Miguel Ángel Montezanti (de la Universitat Nacional de la Plata) donarà una conferència per als estudiants del MAES sobre la traducció de sonets i poemes de Shakespeare.

  [Llegir més]

 • 05/02/18

  Conferència "Estats Units i l'era Trump"

  Dimarts 6 de febrer a les 14 h. en el Seminari del Departament (066): Prof. Kalenda Eaton, Arcàdia University: "Estats Units i l'era Trump".

  [Llegir més]

 • 05/02/18

  Seminari de Santiago González y Fernández-Corugedo

  El professor visitant de MAES, Santiago González i Fernández-Corugedo, catedràtic d'estudis anglesos de la Universitat d'Oviedo, impartirà un seminari sobre "Edició de textos literaris anglesos", el dimarts 6 de febrer de 2018, de 16:00h a 18:00h a la sala 109 (Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació).

  [Llegir més]

 • 02/02/18

  Traspàs de la professora Carmen Piqué Noguera

  Lamentem comunicar el traspàs sobtat de Carmen Piqué Noguera, professora ajudant doctora de l'àrea de Filologia Anglesa. Volem transmetre el nostre més sentit condol a la seua família i als seus companys y companyes. Descanseu en pau.

 • 20/12/17

  L'Institut Confuci de la Universitat de València premiat com el millor "Institut Confuci del any 2017".

  L’Institut Confuci de la Universitat de València (ICUV),el director, Vicent Andreu, del qual és professor del Departament, ha rebut el premi al millor centre de l’any 2017. En aquesta ocasió, han sigut distingits per la seu central de Hanban, que és l'Oficina General dels Instituts Confuci, només 20 dels 525 que hi ha a tot el món. La cerimònia va tenir lloc la passada setmana en la ciutat de Xi’an, antiga capital imperial xinesa, durant la XII conferència anual d'aquestes institucions acadèmiques encarregades de difondre la llengua i la cultura xineses en els 146 països i regions en els quals hi ha establida una seu.

  [Llegir més]

 • 13/12/17

  Nineteenth-century Study Day: Women from the nineteenth century

  Dijous 14 de desembre a les 9:00h en l'Aula 203, el director, actor i productor teatral Chema Cardeña oferirà la xarrada titulada "La vigència dels clàssics en el segle XXI" sobre la seua obra teatral "Alicia en Wonderland".

 • 11/12/17

  Educar en temps difícils. L'Educació per al Desenvolupament Sostenible com a eina de canvi social.

  Des del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, i del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, tenim el plaure de convidar-vos a una jornada de reflexió gratuïta titulada: “EDUCAR EN TEMPS DIFÍCILS: l'Educació per al Desenvolupament Sostenible com a eina de canvi social”.

  [Llegir més]

 • 28/11/17

  VIII Premis Carta de Poblament

  El professor del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya i director del Institut Confucio de la UV, Vicent Andreu Besó, ha sigut guardonat amb el premi Carta de Poblament del Ajuntament de Torrent, en la categoria societat i concòrdia. Un reconeixement que rememora el treball, dedicació, esforç i trajectòria de torrentins i torrentines en diferents àmbits.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies