Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 18/10/18

  Traducció, gènere i censura en la literatura i en els mitjans de comunicació.

  Nova publicació en la qual han participat membres del nostre departament, així com de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la nostra Universitat.

 • 18/10/18

  Jornada sobre 'Sexisme i Publicitat: Mirades crítiques des del segle XXI'.

  Jornada sobre 'Sexisme i Publicitat: Mirades crítiques des del segle XXI'. El pròxim dia 26 d'octubre, divendres. Les sessions tindran lloc en el Espai Cultural (1ª planta).

 • 18/10/18

  JOLIN2018 - 3a Jornada Internacional d'Innovació sobre Llibres Il·lustrats - Llengua Catalana

  JOLIN2018 - 3a Jornada Internacional d'Innovació sobre Llibres Il·lustrats - Llengua Catalana aspira a convertir-se en un referent dins de l'àmbit universitari pel que fa als llibres il·lustrats. Entenent aquests com una font inesgotable de possibilitats tant en el seu contingut textual, com gràfic-visual i en les seves potencials usos dins i fora de l'aula.

  [Llegir més]

 • 28/09/18

  Club de lectura-debat sobre les obres de Jane Austen.

  Hi haurà una reunió mensual coordinada per Miguel Ángel Jordán, vicepresident de la Jane Austen Society a Espanya. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb ell i rebran tota la informació pertinent (miguel.jordan@uv.es)

 • 27/09/18

  A workshop: Strategies for reading and writing poetry by poet Ingrid Wendt

  Ingrid Wendt is the author of five full-length books of poems, one chapbook, two anthologies, a book-length teaching guide, numerous articles and reviews, and more than 200 individual poems in such magazines and anthologies as Poetry, Poetry Northwest, Antioch Review, Northwest Review, Ms., and No More Masks! An Anthology of 20th Century American Women Poets. Among her many honors, she was the "Featured Poet" in the Spring/Summer 2009 issue of Valparaiso Poetry Review. FRIDAY 5TH OCTOBER ROOM 110 (First Floor) 12h--14h Free admission

  [Llegir més]

 • 18/09/18

  "Teaching and Theorizing Native American Literature as World Literature"

  Els dies 1 i 2 d'octubre la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació acollirà el simposi internacional "Teaching and Theorizing Native American Literature as World Literature", organitzat pel Departament de Filologia Anglesa i Alemanya i pel Grup d'Innovació NAPCED (Saló de Graus).

 • 27/06/18

  The 11th International Conference on Im/politeness.

  The 11th International Conference on Im/politeness tindrà lloc a València del 4 al 6 de juliol de 2018, sota els auspicis de la Universitat de València i del Grup de Recerca sobre Polítiques Lingüístiques.

 • 21/06/18

  Horaris exàmens assignatures del Campus de Tarongers.

 • 18/06/18

  Comunicació defensa TFG en Estudis Anglesos

  Ací podeu consultar la data i hora de defensa pública dels TFG del Grau en Estudis Anglesos, 2ª convocatòria.

 • 21/05/18

  Beques IAZ de la Universitat de Heidelberg

  El Centre d'Estudis per a Iberoamèrica (IAZ) de la Universitat de Heidelberg convoca 2 beques d'estada d'investigació durant el curs 2018/19.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies