Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 13/12/18

  Weihnachtsfeier in der FFTiC

  El Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, l’Oficina de Relacions Exteriors i Participació (OREiP) de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i el Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD) organitzen la tercera Weihnachtsfeier a la FFTiC el dimarts 18 de desembre de 2018 a les 19.00h a la FFTiC. Saló d'Actes.

  [Llegir més]

 • 05/12/18

  Conferència: “El salto al mundo laboral en traducción: Experiencias de una traductora mutante”

  El proper dijous 13 de desembre a les 15:00 tindrà lloc al Saló d’Actes de la nostra Facultat la conferència “El salto al mundo laboral en traducción: Experiencias de una traductora mutante”, a càrrec de Cati Cano, directora de la gestió de projectes de traducció a l’agència de notícies S&P Global Platts. Aquesta conferència està adreçada als estudiants de la FFTiC i als professors que puguen estar interessats.

 • 16/11/18

  Celebrating women in Literature and the Arts of the nineteenth century

  "Celebrating Women in Literature and the Arts of the Nineteenth Century"; In-house research seminar. Organized by the "Literature, Arts and Performance" Research group (www.uv.es/lapuv). 21 November. Open sessions 12m. Espai Cultural.

 • 15/11/18

  Club de lectura-debat sobre les obres de Jane Austen.

  Hi haurà una reunió mensual coordinada per Miguel Ángel Jordán, vicepresident de la Jane Austen Society a Espanya. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb ell i rebran tota la informació pertinent (miguel.jordan@uv.es)

 • 14/11/18

  Jornades d'Innovació Anglotic 2018

  Innovation Conference/Jornadas de Innovación Anglotic 2018 Saló d’Actes Sanchis Guarner, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Universitat de València. 20-21 November, 2018

 • 26/10/18

  James Baldwin or How a Devil Finds Work in the Cinema.

  Conferència: James Baldwin or how a devil finds work in the cinema per Vicent Cucarella. Sala 066 (Dpt. Filología Anglesa i Alemanya), 6 de novembre de 2018, de 14:00-15:00h.

 • 18/10/18

  Traducció, gènere i censura en la literatura i en els mitjans de comunicació.

  Nova publicació en la qual han participat membres del nostre departament, així com de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la nostra Universitat.

 • 18/10/18

  Jornada sobre 'Sexisme i Publicitat: Mirades crítiques des del segle XXI'.

  Jornada sobre 'Sexisme i Publicitat: Mirades crítiques des del segle XXI'. El pròxim dia 26 d'octubre, divendres. Les sessions tindran lloc en el Espai Cultural (1ª planta).

 • 18/10/18

  JOLIN2018 - 3a Jornada Internacional d'Innovació sobre Llibres Il·lustrats - Llengua Catalana

  JOLIN2018 - 3a Jornada Internacional d'Innovació sobre Llibres Il·lustrats - Llengua Catalana aspira a convertir-se en un referent dins de l'àmbit universitari pel que fa als llibres il·lustrats. Entenent aquests com una font inesgotable de possibilitats tant en el seu contingut textual, com gràfic-visual i en les seves potencials usos dins i fora de l'aula.

  [Llegir més]

 • 27/09/18

  A workshop: Strategies for reading and writing poetry by poet Ingrid Wendt

  Ingrid Wendt is the author of five full-length books of poems, one chapbook, two anthologies, a book-length teaching guide, numerous articles and reviews, and more than 200 individual poems in such magazines and anthologies as Poetry, Poetry Northwest, Antioch Review, Northwest Review, Ms., and No More Masks! An Anthology of 20th Century American Women Poets. Among her many honors, she was the "Featured Poet" in the Spring/Summer 2009 issue of Valparaiso Poetry Review. FRIDAY 5TH OCTOBER ROOM 110 (First Floor) 12h--14h Free admission

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies