Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Francesa i Italiana Logo del portal

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació rep a l’escriptor francòfon Matei Visniec (Romania) la primera setmana de maig, dins dels actes commemoratius de la Francofonia de 2023.

  • 26 d’abril de 2023
Image de la noticia

L’escriptor protagonitzarà diversos esdeveniments al llarg de la seua estada, convidat per la Facultat, el Departament de Filologia Francesa i Italiana i els Màsters en Investigació en Llengües i Literatures i en Traducció Creativa i Humanística.

Matei Visniec serà protagonista el dimarts 2 de maig (Espai Cultural de la FFTC, 15:00-18:00) de la trobada amb els joves investigadors del MILL Un dia con Matei Visniec, seguida per l’entrevista-espectacle Matei Visniec entre sus personajes, representada per la companyia A la caza del autor (Sala Palmireno, Facultat de Geografia i Història, 19:00, entrada lliure).

El dimecres 3 de maig (Aula 101, 12:00-14:00, dins del programa Escriptors i Escriptores a l’Aula de la FFTC intervindrà davant dels estudiants de l’assignatura Segona llengua i la seua (francès) al voltant de l’obra Migraaaantes... Així mateix, el dijous 4 de maig (10:00-12.00, aula 403 bis) animarà un seminari de traducció amb els estudiants del MTCH, que han traduït enguany una de les seues obres en el curs. Ambdós actes estan oberts al públic en general.

Finalment, el dissabte 5 de maig, amb motiu de la publicació del Cicle rus (Universitat de València/Universitat d’Alacant), que recull les traduccions de quatre obres dramàtiques relacionades amb Rússia, estarà en la caseta de Publicacions de la Universitat de València per a signar llibres de 18:00 a 19:00 hores.

Enllaç activitat entrevista-espectacle "El autor entre sus personajes"

Llista d'enllaços: