Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Francesa i Italiana Logo del portal

Història del Departament de Filologia Francesa i Italiana

En 1978, la Facultat de Filosofia i Lletres es va dividir en tres: Geografia i Història, Filologia i Filosofia i CIències de l'Educació. Els estudis de francés i italià, que ja s'impartien a la Facultat de Filosofia i Lletres, passaren a dependre del Departament de Filologia Romànica estant la seua primera directora la Doctora Elena Real. Amb la Llei de Reformes dels Departaments Universitaris, el Departament de Filologia Romànica va canviar el seu nom pel de Departament deFilologia Francesa i Italiana.

El Departament de Filologia Francesa i Italiana, adscrit a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, imparteix dues titulacions: Licenciatura en Filologia Francesa (Primer i Segon Cicle) i Licenciatura en Filologia Italiana (Segon Cicle). El nostre departament té més de 40 professors i uns 1.000 alumnes. Les àrees a les que els seus professors estan adscrits són: Filologia Francesa i Filologia Italiana.

El Departament imparteix igualment docència en les titulacions de: Traducció i Interpretació, Humanitats, Turisme, Economia i Farmàcia.

El Departament ofreis igualment estudis de tercer cicle per tal de conduir els estudiants a l'obtenció del títol de Doctor en Filologia.