Logo de la Universitat de València Logo Departament de Física Atòmica, Molecular i Nuclear Logo del portal

El Departament de Física Atòmica, Molecular i Nuclear es troba ubicat en el segon pis del Edifici C del Campus de Burjassot. Este edifici correspon a la Facultat de Física. En primer lloc haurà d'arribar a València. En el pla adjunt es mostra una panoràmica de l'àrea metropolitana de València.

  • Si vosté ve amb cotxe per qualsevol de les tres entrades a València vosté pot enllaçar amb el Bypass (la circumval·lació de València) que és el camí més ràpid per a arribar a la C-234, que porta al Campus de Burjassot. La Fira Mostrari Internacional (Fira de Mostres) que està al costat del Campus i sol estar indicada en les carreteres, pot
  • Si vosté es troba a València i desitja anar a Burjassot, haurà de prendre la C-234 o Pista d'Ademuz, que li portarà directament al Campus. Com a punts de referència servix de nou la Fira Mostrari Internacional o la TVV.
  • Si desitja arribar mitjançant transport públic, l'autobús municipal (EMT) de color roig, núm.63 ix dels voltants de l'estació de RENFE i arriba fins el propi campus, encara que només circula en dies lectius. El núm.62 arriba fins Benimámet, i des d'allí caminant pot accedir al Campus. Des de l'estació d'autobusos es poden prendre autobusos de la CVT (grocs) que també arriben al Campus.
  • Si arriba a València amb tren, des de la mateixa Estació del Nord, pot prendre l'autobús núm.63 o el metro en la parada de Colón, direcció Llíria o Bétera. El metro només és subterrani pel centre de València, en els afores continus per la superfície, així que no se sorprenga. Tant el metro com els autobusos circulen des de el sis del matí fins prop de les deu de la nit.
  • Si arriba en avió, hi ha un servei d'autobusos que et portarà a l'estació d'autobusos. El Campus de Burjassot està molt a prop del aeroport, així que si ve directament el mètode més sencill esprendre un taxi, que arriba en menys de tres minuts.

Una vegada haja arribat al Campus de Burjassot, només queda orientar-se en el seu interior. El Departament de Física Atòmica, Molecular i Nuclear es troba situat el el segon pis del Bloc C, corresponent a la Facultat de Física (núm.32 en el pla adjunt).