Logo de la Universitat de València Logo Departament de Fisioteràpia Logo del portal

Convocatòria d'eleccions a Consell de Departament 2023

  • 17 de novembre de 2023

Es publica la convocatòria d'eleccions a Consell de Departament renovació PDI no doctor, PIF, PAS, estudiants i professorat associat d'institucions sanitàries.

El pròxim dia 30 de novembre es duran a terme les eleccions d'eleccions a Consell de Departament de Fisioteràpia per a la renovació del PDI no doctor a temps parcial, Personal Investigador en Formació, Personal d'Administració i Serveis (PAS), estudiants i professorat associat d'institucions sanitàries (Professorat associat).

Tota la informació relativa a les eleccions es publicarà en el tauler d'anuncis oficial que es pot consultar en la següent adreça:

https://webges.uv.es/uvTaeWeb/

Els formularis relatius als procediments de les eleccions es poden descarregar en la següent adreça:

https://www.uv.es/uvweb/junta-electoral/es/modelos-protocolos/modelos-actas-documentos-1285919950652.html

Presentació de candidatures:

Les candidatures es formalitzaran en la Secretaria del Departament d'acord amb el calendari electoral publicat al costat d'aquesta convocatòria. Es podrà presentar candidatura per correu electrònic dirigit a dep.fisioterapia@uv.es, a través del correu de la Universitat de València. La candidatura podrà signar-se de manera electrònica, o bé, manuscrita adjuntant fotocòpia de DNI.

 

Censos

En el tauler d'anuncis que hi ha al costat de la Secretaria del Departament es publicaran amb data 20 de novembre els censos electorals.

Fins a les 14 hores del dia 22 de novembre es podran formular sol·licituds de rectificació de les dades que consten en aquests.


PROCES

Calendari
Convocatòria
Exposició del calendari electoral
Exposición del censo electoral

Proclamación provisional de candidaturas

Proclamación definitiva de candidaturas

Resolució proclamant sense elecció