Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”

  • 23 d'octubre de 2017

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza el 9 i 10 de novembre el Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”, que tindrà lloc en l’aula F3.4 de la Facultat de Geografia i Història.

Aquest seminari, estructurat en tres mòduls principals, un dels quals consisteix en una eixida de camp per la comarca de l’Alt Palància, pretén fer-se ressò del treball que les Organitzacions no Governamentals están implementant en materia de paisatge, territori i patrimoni paisatgístic. Així mateix, es desitja contribuir mitjançant intervencions d’academics i gestor de l’administració pública, amb els conceptes, valors, polítiques i instruments de paisatge, que fan efectiva la Convenció Europea del Paisatge a la Comunitat Valenciana i a Espanya.

Per a més información: https://www.catedrapaisajevalenciano.es/es/agenda/seminario-sociedad-civil-paisaje/

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies