Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Òptica i Optometria i Ciències de la Visió Logo del portal

VII Jornades de la SEEBV (Sociedad Española de Especialistas en Baja Visión y Rehabilitación Visual)

  • 2 de novembre de 2023
Image de la noticia

Estudiant de doctorat i professorat del Màster en Optometria Avançada i Ciències de la Visió del Grau en Òptica i Optometria participen en les VII Jornades de la SEEBV.

El passat 20, 21 i 22 d'octubre la Societat Espanyola d'Especialistes en Baixa Visió i Rehabilitació Visual (SEEBV) va celebrar les seues VII Jornades de Baixa Visió en el World Trade Center de Saragossa. Experts en camps de glaucoma, miopia magna, malalties neurodegeneratives, neuro-rehabilitadors, Parkinson, pacients geriàtrics, Apps per a baixa visió i retina van participar en aquestes jornades, aportant casos clínics reals i pacients en directe.

La doctoranda Alba Herrero Gracia va participar enguany com a oïdora, per la relació de la seua tesi doctoral amb el congrés. També va acudir com a oïdor la professora de Rehabilitació visual del Màster en Optometria Avançada i Ciències de la Visió Isabel Fambuena Muedra, per a continuar estant al corrent de totes les novetats que es produeixen en aquest camp, i poder així brindar a l'alumnat la informació més actualitzada possible sobre aquesta temàtica. Juntament amb elles dos, alumnes que actualment estan matriculats en el Màster d'Optometria Avançada i Ciències de la Visió, i que estan interessats a especialitzar-se en aquest camp, també van acudir com a ponents.